Bli brun til jul

Bruk julebonus og julelønn på forskudd, og bli like brun som ribba til den store kvelden. De billige julegavene får du på flyplassen eller i lokale butikker som ikke sliter med norsk skattenivå. Her er tipsene.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne uken kan du knalle til med førjulsferie for priser fra 1.164 kroner. Dette er for en tur fra Stockholm til Costa del Sol, omregnet i norske kroner. Fra Oslo finner vi reiser som koster fra oppunder 1.600 kroner. Det er også relativt fine tilbud å finne fra andre byer enn Oslo.

 • Prisene følger du selv på restplassoversikten eller ved å bestille SMS-varsling om nye restplasstilbud.
 • Spania og Nord-Afrika

  Sol og varme til lavpris kan nok friste mange her hjemme i snøføyka. <I>Illustrasjonsfoto: Ruth Rødøy</I> Foto: Ruth Rødøy
  Sol og varme til lavpris kan nok friste mange her hjemme i snøføyka. Illustrasjonsfoto: Ruth Rødøy Foto: Ruth Rødøy Vis mer

  Førjulstur

  Hvor vil du helst reise før jul? (Avsluttet)
  Thailand/Asia(31%) 28
  Nord-Afrika(24%) 21
  Storbyferie i Europa(21%) 19
  Storby langt borte(12%) 11
  Nordlige middelhavsland(11%) 10
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Skal du klaske til med en førjulsreise til kuppris, må du belage deg på et besøk til Spania, være det fastland eller Kanariøyene, eller så går ferden til Tunisia eller Egypt. Varmest er det nok i Egypt nå, så er du desperat etter den dype brunfargen og de svette stranddagene, er dette det sikreste valget. Kanariøyene er greit hele året, mens været på Spanias fastland kan være litt mer vilkårlig i vintermånedene.

  Billigst akkurat nå

  Som vanlig er Oslo billigst, om du reiser fra Norge. Fra Gardermoen får du reiser fra 1.595 kroner, da går ferden til Alicante. Bosted skaffer du selv. Andre reiser går til Kanariøyene og Nord-Afrika. Det samme gjelder fra resten av landet. Billigst er det for deg som reiser fra Stavanger.

 • Knallpriser fra Oslo

 • Reisekupp fra hele landet
 • Frister det mer med priser ned i 1.164 norske kroner, benytter du deg av nærheten til Sverige, og den fordelaktige kronekursen. Det trenger heller ikke bli dyrt å reise til Stockholm - med buss reiser du fra Oslo for 500 kroner tur/retur.

 • Gode svenskepriser blir enda bedre på norsk
 • Andre fristelser

  Restplass.no lokker med New York for 3.598. Siste bestillingstidspunkt er i dag, 15. november. SAS har internett-kampanje på billetter til Amsterdam, Brussel og Paris for 1.595 kroner. Da må du være borte natt til fredag eller natt til lørdag, men ikke reise søndag. De tilbyr også frem-og-tilbake tur på lørdager til byer i Norge og Europa til priser fra 745 kroner.

  Følg også med på DinSide på mandag, da kommer vi med tips om priser til aktuelle juleshoppingbyer som blant andre London, Amsterdam, København og Stockholm.

  Ut på tur?


  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer