Evigvarende, fargerike strømpebukser...
Evigvarende, fargerike strømpebukser... Vis mer

Blekkfest i Hollywood

Har du lyst på en heftig tatovering? Denne helgen samles noen av verdens beste tatoverere i Hollywood.

Publisert

15. til 17. september arrangeres Inkslinger`s Ball på Hollywood Palladium. Her møtes fargerike- og gjennomhullete mennesker for å se og bli sett.

Summende nåler og tekno-musikk

Messen er en av verdens største tatovering- og piercing begivenheter, og siden det hele finner sted i verdens navle for kjente fjes, vil du garantert møte skikkelser du tidligere kun har sett på TV. Men festen er mer enn et møtested for kjendiser. Seriøse tatoverere vet at dette er plassen for å vise sine ferdigheter. Foruten selve blekk-kunsten er dette også stedet for å selge utstyr, utveksle erfaringer, reklamere for seg selv og selvfølgelig benytte anledningen til en real fest.

Har du et brennende ønske om en tatovering du kan være sikker på sitter, bør du selvfølgelig benytte sjansen mens du er der. Den dundrende tekno-musikken overdøver den intense summingen fra blekknålene.

Trenger du inspirasjon?

Er du i tvil om hvilket motiv du skal velge? Du skal lete lenge for å finne et bedre utvalg - her er det tegninger og mønstre i alle varianter. Over 300 internasjonale tatoverings kunstnere er samlet, og de har alle forskjellige måter å føre nålen på.

Trenger du likevel mer inspirasjon, ta en titt innom de forskjellige konkurransene som dukker opp i løpet av helgen. Her kåres blant annet Beste Tribal, Beste Sort/Hvitt, Beste Portrett og Beste Farge. Mange av de som befinner seg på messen har dekket hele kroppen med figurer og mønstre i alle tenkelige farger, så her finnes det naturligvis også en kåring for Beste Rygg og Beste Front. Og hvem vet, kanskje de også kårer festens beste bein?

Hva hvis du angrer?

Det finnes også de som angrer på at de i sin tidlige ungdom tok tatoveringer. Det er kanskje ikke så artig å gå rundt med en falmet rose på rumpa…Hollywood Palladium har trukket til seg en del leger som har spesialisert seg på fjerning av sjenerende tatoveringer. Og når du først har fjernet den gamle, da er det vel kanskje på tide med en ny? Noen får aldri nok.

Tatovering –ikke lenger en sjømanns privilegium

Før i tiden var tatoveringer forbundet med sjømenn og kjellerklubber, men i dag har det skiftet status. En hvilken som helst businessmann kan stolt kneppe opp skjorta og vise frem sin nye følgesvenn. Kvinner har også fått muligheten til å pynte seg litt ekstra. Surfer du litt rundt på nettet finner du utallige tatoverings sider, noe som vitner om blekk-kunstens økende popularitet. Designen har også endret seg drastisk de siste tiårene.

Billetten til festen koster ca. 140 kroner per dag, men du kan også kjøpe et festpass som gjelder for hele helgen. Det koster ca. 320 kroner. Forbered deg på mye smerte, høy musikk og fargerike mennesker!

Roligere og billigere ferie?

Kunne du tenke deg en litt mer avslappet start på høsten, så ta en titt på vår oppdaterte restplassoversikt. Her finner du rimelige turer til varme land. I Din reiseguide finner du andres meninger om ditt reisemål. Her kan du også selv legge inn din stemme.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer