Bin Laden søker drømmejobb

Gjett hvem som skal ha søkt på drømmejobben som oppsynsmann i Australias Great Barrier Reef?

 Foto: Youtube
Foto: Youtube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen uker siden gikk nyheten om at verdens kuleste jobb var ledig verden over. Det var turistkontoret i Queensland som søkte etter en øy-oppsynsmann for seks måneder. Jobben består i å passe på verdens største korallrev og alle skapningene som lever der.

Søkerne ble bedt om å sende inn en videosnutt der de forklarer hvorfor akkurat de er rett person. Straks etter at jobbannonsen ble lagt ut, strømmet søknadene inn i tusentall. Såpass stor var pågangen at systemet kollapset.

Nå har det vist seg at en av dem som har søkt på stillingen er selveste Osama bin Laden. I videosnutten, som er lagt ut på Youtube, forklarer verdens mest ettersøkte mann hvorfor han mener han er den best kvalifiserte.

Han nevner blant annet at han liker å være utendørs og er glad i sand. I tillegg er han god til å delegere oppgaver, og organisere store events.

Her ser du Osamas søknad:


Søknaden er selvfølgelig falsk. Og turistmyndighetene i Queensland presiserer at de uansett vurderte søknaden som useriøs.

Du har fortsatt sjansen

Fristen er forøvrig ennå ikke gått ut. Send inn din søknad innen 22. februar (australsk tid) - du har sikkert bedre sjanse en Osama ... Les mer om jobben her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!