Billigste sydenvarme i vinterferien

Glem skiferie på fjellet, hopp på en restplasstur til varmere strøk! Her er de billigste billettene i vinterferien.

Denne uken har vi funnet fram de billigste sydenturene i vinterferien. Siden datoene for vinterferie varierer fra fylke til fylke har vi tatt for oss datoene fra lørdag 17. februar til søndag 25. februar. Oslo, Akerhus, Hedmark, Møre og Romsdal, Rogaland, Vestfold og Østfold har vinterferie i denne perioden.

Lurer du på når ditt fylke har vinterferie? Ta en titt på DinSides ferieoversikt, der du finner datoene for alle feriene i hvert fylke.

>> DinSides ferieoversikt

Hvem kunne vel ikke tenke seg å tilbringe vinterferien i Tunisia? Foto: Berit Fjell Kamhaug
Hvem kunne vel ikke tenke seg å tilbringe vinterferien i Tunisia? Foto: Berit Fjell Kamhaug Vis mer


Tunisia for 2.590,-

Prisene er selvfølgelig skrudd opp nå som vinterkulden har bitt på. For bare noen uker siden fant vi turer til India for drøyt 2.000 kroner. Nå må du antagelig punge ut med vel så det for en tur til Gran Canaria i vinterferien. Vi finner likevel noen godbiter, men du må nok være rask på tastaturet for å kapre en av disse ganske rimlige vinterferieturene.

For eksempel ser vi en tur til deilige Tunisia for 2.590 kroner (kun fly). Det er Detur som frister med denne turen til Monastir i Tunisia. Turen varer i syv dager, og avreise er 17. februar fra Oslo.

>> Har du lyst til å dra til Syden før, i eller etter vinterferien? Her er de billigste reisene til varmere strøk