Billigst til Barcelona

Alle vil til Barcelona denne våren. DinSide Reise har sjekket prisen på Barcelona-billetten. Med riktig billett får du 1.330 kroner mer til moter, sangria og tapas i den katalanske hovedstaden.

CASA MILÀ: Dette huset tegnet Antoni Gaudí for Milà-familien. På folkemunne kalles bygget La Pedrera - steinbruddet.
Foto: Inga Ragnhild Holst
CASA MILÀ: Dette huset tegnet Antoni Gaudí for Milà-familien. På folkemunne kalles bygget La Pedrera - steinbruddet.
Foto: Inga Ragnhild Holst Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har ringt fjorten reisoperatører og bedt om beste pris på flybillett til Barcelona. Vi ønsket ureise fra Oslo den 2. mai og hjemreise fra Barcelona fire dager senere, den 6. mai. Zolong.no kommer opp med beste pris på flybillett til Barcelona. 3.170 kroner skal nettreisebyrået ha for den billetten. Nettreisebyrået Mrjet.no følger hakk i hæl, og varter opp med en Barcelona-billett til 3.238. Aller dyrest i denne prisundersøkelsen er British Airways flybillett til 4.500 kroner.

Kampanje?

British Airways kjører for tiden en tilbudskampanje. Frem til 16. april kan du kjøpe Barcelona til annonserte 2.800 kroner inklusive skatter og avgifter. Vi ringte British Airways bookingkontor i Oslo og spurte etter tilbud.

- Dessverre, det er ingen ledige kampanjetilbud på disse datoene. Men vi kan tilby en billett til cirka 4.500 kroner inklusive skatter, opplyser en vennlig ekspeditør ved British Airways kontor.

Heller ikke med gyldig studentlegitimasjon slipper du så veldig billig. Som en god nummer tre kommer ungdom- og studentreisebyrået STA Travel opp med en flybillett pålydende 3.370 kroner. Grunnen til den relativt voksne prisen oppgis å være plasstilgjengeligheten hos flyselskapene.

Verken Prisma.no eller det spanske flyselskapet Iberia kunne finne plasser til oss.

Gode råd

PÅ MARKED: Kaker, godteri, kjøttboller og scampi. Mercado de la Llibertat har alt.
Foto: Inga Ragnhild Holst
PÅ MARKED: Kaker, godteri, kjøttboller og scampi. Mercado de la Llibertat har alt.
Foto: Inga Ragnhild Holst Vis mer

Etter et tungt halvår i reisebransjen er reiselysten på topp igjen. Knivingen om de billigste billettene kan være hard, men det finnes likevel råd.

 • Vær tidlig ute når du bestiller – da er du sikret de billigste billettene
 • Sjekk flyselskapenes kampanjepriser – her er det mange gode tilbud å finne. Tilbudene annonseres i dagsavisene og på Internett.
 • Ring flere operatører og spør – det kan lønne seg. La operatørene slite for deg: Be dem støvsuge systemene for sine beste tilbud. DinSide Reise erfarer at ekstra prisforespørsler kan medføre flere tusenlapper i prisavslag. Sjekk også nettreisebyråene. Se forøvrig DinSide Reises test av nettreisebyråene.
 • Både tidspunktet på dagen, i uken og året, bidrar til å avgjøre prisen. Velg riktig reistidspunkt – spar tusenlapper.
 • Fra billigst til dyrest – se prisene her.
 • Mer om Barcelona

 • Sensasjonell moro i Barcelona

 • Barcelona på et blunk – se bildespesialen

 • Barnas Barcelona

 • Weekendguide til Barcelona
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.