Vi handler taxfree til lommeboken er tom og kofferten full. Sjekk våre oversikter over hva du bør kjøpe og hvor du bør kjøpe det.
Vi handler taxfree til lommeboken er tom og kofferten full. Sjekk våre oversikter over hva du bør kjøpe og hvor du bør kjøpe det.Vis mer

Billigst og best

DinSide Reise har akkurat ni måneder bak seg på nettet. Her er våre store leserfavoritter i året som har gått.

Vi drømmer alle om å gjøre et godt kjøp. Om det gjelder billetter, hoteller, suvenirer eller taxfree. Det ser vi tydelig i hva DinSide Reises lesere har kost seg mest med i året som nå er forbi. Her finner du de mest leste artiklene fra reiseredaksjonen i år 2000.

Ti på topp? Sjekk listen her.

Spar penger

Nordmenn virker å være enige om én ting: Vi liker å spare penger, og dersom det innebærer å gjøre gode kjøp er vi ekstra godt fornøyd. Og aldri handler vi vel mer enn på taxfree-butikkene. Våre prisundersøkelser av taxfreeutvalget har slått godt an. Sjekk hvilke varer du sparer mest på å handle på flyplassen her. Prisene varierer også fra flyplass til flyplass. Hva bør du handle hvor? Det finner du mer om i vår undersøkelse av prisene på fem forskjellige europeiske flyplasser. Du finner også prissammenligninger på taxfreeutvalget hos de forskjellige fergeselskapene.

Siden vi først er inne på temaet shopping, er det verdt å nevne ekspertenes tips for hvordan du unngår å bli lurt når du handler i utlandet, om det nå er merkeklær, klokker, gull eller tepper.

Det er ikke bare billige varer som lokker. Når vi kan fortelle deg hva som er verdens billigste ferier, er det vanskelig å ikke la seg friste til å ta en titt. Finn ut mer om de gode og billige reisemålene her. For øvrig er det svært mange som drar nytte av vår fredagsguide til de beste reisekuppene hver uke. Billige reiser finner du også ved å benytte restplassoversikten, med kontinuerlig oppdatert informasjon om rabatterte reiser fra charterarrangørene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Farligst, sikrest og mest harry

Lister og rangeringer av alle slag er morsomt og informativt. Særlig satte leserne pris på vår oversikt over verdens farligste ferier… Både for deg som vil unngå uroligheter, og deg som fristes av spenningen. Du finner også nyttige tips om hvor det er viktigst å passe godt på lommebøker og bagasje.

Er du opptatt av sikkerhet kan det også være greit å vite hvilke flyselskaper som er tryggest, og hvilke du bør unngå. Vår uhøytydelige spørreundersøkelse viser at de aller fleste er villige til å betale ekstra for å fly sikrest mulig. Sjekk resultatene fra det britiske sikkerhetsselskapets undersøkelser her.

Ikke alle rangeringer er like seriøse, men det trenger ikke bety at de ikke vekker engasjement. Vår kåring av de mest harry reisemålene i verden ga gjenklang blant leserne, og diskusjonene gikk hett i etterkant. Burde Drammen vært med? Er Las Vegas harry eller herlig? Sjekk harry-listen selv.

Øyer og strender

Både populært og harry syns mange: Playa del Ingles på Gran Canaria.
Både populært og harry syns mange: Playa del Ingles på Gran Canaria. Vis mer

Det er ikke til å komme forbi: Vi er evig fascinert av øyperler, sandstrender og badeliv i ferien. Derfor er det neppe overraskende at artikler om gode strender og populære ferieøyer scorer høyt. Aller mest lest er vår oversikt over verdens beste strender. Her finner du alt fra hete Rio til paradisstrender på Seychellene. Mer kjent for den jevne nordmann er nok strendene på Kanariøyene. Av artiklene i vår store kanariguide, er det vår oversikt over de beste strendene i øygruppen som er aller mest lest.

Mens Kanariøyene vinner de vinterreisende, er det Hellas og den greske øyverdenen som vinner sommerturistenes gunst. Sjekk vår populære guide til de greske øyene, når du planlegger neste års øyloffing i Middelhavet.

Mer eksotisk, og derfor mer fristende for mange er et besøk i Thailand. Gode tips finner du i vår populære guide til de thailandske øyene.

Ut på byen

Uteliv er en del av reiseopplevelsen. Mange frydet seg nok over flørteguiden til verden, som vi nylig publiserte på DinSide Reise. Her finner du tips for en god flørt i Asia, så vel som i Amerika.

Skal du ut på byen, hører gjerne et godt restaurantbesøk med i planen. Og siden Oslo er en av de byene nordmenn besøker aller mest, er det naturlig for oss å lage en guide til restaurantlivet i hovedstaden. Sjekk de eksklusive, de trendy eller kanskje de billige og gode restaurantene i hovedstaden her.

Et godt tips til sist: Planlegger du vårens og sommerens ferie med familien, finner du oversikt over skoleferiene i hele landet på DinSide.

Billig reise?

Den enkleste måten å få seg en ferie i siste liten er å følge med på vår kontinuerlig oppdaterte restplassoversikt. Hvis du er i tvil om hvor reisen bør gå, kan du sjekke lesernes egne anbefalinger og reisebrev i Din Reiseguide. Her kan du også selv gi karakterer på reisemål hvor du har vært. Om flyene går som de skal finner du ut i vårt nye verktøy, Fly i rute?.