Billigst boogie i Barcelona

Avenyer, barer, kunstutstillinger, gallerier og shopping. Når høsten kommer vil mange av oss på storbyferie. Vi har pristestet flybilletter tur/retur til Barcelona i høstferien.

Publisert
Sist oppdatert
I Passeig de Gràcia i Barcelona er det lett å la seg forføre.
I Passeig de Gràcia i Barcelona er det lett å la seg forføre. Vis mer

Billigst boogie i Barcelona

  1. Flypriser til Barcelona i høstferien


Dalí, Miró, Picasso og Gaudí er navn vi forbinder med Spanias nest største by og en av Europas fremste kunstbyer, Barcelona. Her rusler man forbi kunstneren og arkitekten Antoni Gaudís uferdige Sagrada Familia, et av byens mest kjente landemerker, deilige kakebutikker, designbutikker, strender og museer. På kveldstid kan man så gå på en gylden snurr med rosa cava i glasset i byens trendy og hektiske barer, nattklubber og fasjonable diskoteker, eller spasere langs hovedgaten Las Ramblas og i gamlebyen. Barcelona er nå blitt en av Europas mest trendy og kulturelle storbyer, mye takket være byens arrangement av de olympiske leker i 1992.

Pristest til Barcelona i høstferien

Vi har sjekket flyprisene dit i høstferien, som finner sted mellom uke 40 og 42 de fleste steder i landet, altså fra slutten av september til midt i oktober. Her kan du sjekke når det er skoleferie i vår store landsoversikt. Vi har testet åtte ulike flyaktørers priser på tur/retur billetter i perioden 27. september til 3. oktober, og 4 til 10. oktober. Disse ukene kan du imidlertid regne med at prisene på reiser går ytterligere opp, og den som vil handle på impuls i aller siste liten kan oppleve problemer med å finne ledig plass. Bestiller du nå risikerer du derimot å få både plass på flyet og en billigere reise.

Billigst i test

Av de ulike flyselskapene vi har testet har Sterling de billigste tur/retur billettene til Barcelona i høstferien, fra 2.706 kroner. Med SAS Braathens, som er nest billigst, betaler du 2.960 kroner i uke 41 og 3.410 i uke 40. SAS Braathens har ellers lavprisbilletter til Barcelona èn vei fra 705 kroner.

Barcelona er kjent for sitt trendy og hektiske uteliv. Fyll opp glasset med rosa cava og la deg rive med.
Barcelona er kjent for sitt trendy og hektiske uteliv. Fyll opp glasset med rosa cava og la deg rive med. Vis mer


Mer juice fra Barcelona

Dronninger, dragqueens og brennende sardiner på Europas mest sexy karneval. Musikk, sniffsniff, magnumchampis og Dolce & Gabbana på hippe klubber og markeder bugnende over av sjokolade, hummer, champis og jordbær.

I disse artiklene leser du mer om Barcelona.

Hvordan du kommer deg billigst mulig ned til Gaudí-kirken, La Sagrada Familia og Picassomuseet ser du ellers her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer