Billigsalg til Syden

Det er så billig, så billig å reise til sandstrender og palmesus nå.

Golfferie på Mallorca kan bli svært billig i mai.
Golfferie på Mallorca kan bli svært billig i mai. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For første gang i år kan du sette deg på Syden-flyet og slippe unna med under tusenlappen i billettpris. Det er så billig at charterselskapene selger deg reisen med tap. I DinSides restplassoversikt kan du holde deg løpende oppdatert om priser og tilbud. Prisene kan faktisk forandre seg fra minutt til minutt. Restplasser er ferskvare, og kan fort bli utsolgt.

Mai, du skjønne

Med varme mai-dager i Norge, går salget tregt for charteroperatørene. De har allerede bestilt og betalt reisene hos sine flyoperatører og hoteller, og taper penger om de ikke får solgt dem. Du får altså superbillige feriereiser i siste liten, mens charteroperatørene reduserer sine tap.

Fra Oslo kan du i dagene fremover sikre deg kanonbillige flyseter og Syden-ferier med hotell for under tusenlappen. Hva med en uke på Santorini? Det får du med Apollo for den nette sum av 898 kroner. Sjekk ti hete Sydenkupp fra Oslo her.

Kupp fra hele landet

Selv om det går absolutt flest charterfly fra hovedflyplassen, er det også mulig å sikre seg kupp-priser fra andre byer i Norge. Både fra Sandefjord og Stavanger kommer du deg sydover for under 1.300 kroner. I Sør-Norge har du stort sett en god del å velge blant for under 2.000 kroner. Lenger nord må du nok grave litt dypere i lommeboken. Solkupp fra hele landet ser du her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Svenskene ligger foran

Vil du til Athen? Nesten "gratis" denne uken. Foto: Karoline Brubæk
Vil du til Athen? Nesten "gratis" denne uken. Foto: Karoline Brubæk Vis mer

Selv om det er billig å reise fra Norge, er det enda billigere fra Sverige. Svenskene har i hele år kunnet vise til latterlig lave priser på storbyreiser og sydenferier. Knapt en uke har passert uten at du har hatt sjansen til å komme deg til London for fem-seks hundrelapper. Også denne uken er det fine svenskepriser å spore. London, Valencia, Napoli, Praha, Istanbul eller Paris? Ti billige storbyferier med svenskerabatt finner du her.

Langt bort

Det var like varmt i Oslo som på Kanariøyene denne uken. Derfor frister det kanskje mer med en skikkelig langferie, om du først skal reise? Både til Den dominikanske republikk, USA, Mexico og Thailand har vi funnet billige reiser både fra Norge og Sverige. Hva med fly tur/retur Florida for under 2.000 svenske kroner? Eksotiske destinasjoner finner du her.

Du finner det på DinSide

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.