Billigsalg på augustreiser

Ønsker du deg på ferie i juni, bør du vurdere utreise fra Sverige. Må du reise fra Norge, bør du vurdere å vente til august.

Billigst akkurat nå: Fly tur-retur Irland for 1.995 kroner. Her er de spektakulære Cliffs of Moher på øyas vestkyst.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
Billigst akkurat nå: Fly tur-retur Irland for 1.995 kroner. Her er de spektakulære Cliffs of Moher på øyas vestkyst.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Mai og begynnelsen av juni var fylt med hyggelige restplasspriser – men nå er det definitivt over. Ønsker du deg en sydenreise til en hyggelig pris i dag, bør du vurdere å legge turen via Sverige.

Alle prisene i denne artikkelen er innhentet 21. juni. Vi tar forbehold om endringer i tilbud og etterspørsel. Du kan holde deg oppdatert gjennom vår Restplassliste.

Billigst akkurat nå

Ønsker du deg ferie med avreise i juni, kan du se langt etter de lavee prisene. Billigst på restplasslistene akkurat nå er flyreise tur-retur Oslo-Irland for 1.995 kroner. Dette er også eneste tilbud under 2.000 kroner som vi har greid å lete opp – med utreise fra Norge i juni.

Ønsker du deg en ferietur med bosted inkludert, og må reise fra Norge i denne måneden, må du regne med å betale fra 3.500 kroner og oppover for en uke. Absolutt billigste tur med hotell inkludert er en uke i Rhetymnon, Kreta, for 3.398 kroner.

 • Se de billigste reisene for deg som må dra i juni her.
 • Billigere i august

  Dersom du greier å stagge utreisetrangen og vente med ferien til august, er det bedre muligheter for å få en god pris. I første halvdel av august kan du fly til de greske øyene Mykonos, Kefalonia og Skiathos for under to tusenlapper om du handler nå. For i underkant av 2.400 kroner kan du kjøpe deg to uker under solen på Kos, eller en uke på Kefalonia.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Her finner du august-kuppene.
 • Kreta for 1.640 norske kroner, med utreise fra Sverige. Foto: Karoline Brubæk
  Kreta for 1.640 norske kroner, med utreise fra Sverige. Foto: Karoline Brubæk Vis mer

  Billigst fra Sverige

  Absolutt billigst får du sydenferien dersom du reiser fra Sverige. De hyggelige svenske prisene blir enda hyggeligere når vi tar den lave kursen på den svenske krona med i beregningen. Vi har samlet et titalls tilbud med utreise fra Sverige – og derfra kommer du langt med et par tusenlapper. Kan det friste med en uke på Kreta eller Rhodos for 1.640 norske kroner – eller hva med Kypros, Poros eller Kefalonia for 1.774 kroner?

 • Her finner du de svenske kuppene.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.