Billighotell ved Gardermoen

I dag, 1. november, åpner Thon sitt første lavprishotell på Gardermoen, og gjør klart for kamp om flyplass-kundene.

Publisert
Sist oppdatert
 Foto: Thon Hotels
Foto: Thon Hotels Vis mer
 Foto: Thon Hotels
Foto: Thon Hotels Vis mer

Billighotell ved Gardermoen

 1. Gardermoen: Overnatting fra 695 kroner


Det er rundt Gardermoen de store hotellbevegelsene i Norge skjer for tiden. Thon åpner i dag sitt nye budsjetthotell fem minutters kjøring fra hovedflyplassen (transport kan skje med skyttelbuss). Her er det automatisk innsjekk og utsjekk, valgfri frokost, soner for trådløst bredbånd men først og fremst lave priser. Overnatting får du for 595 for enkeltrom og 795 for dobbeltrom. Dermed blir dette ett av tre budsjettilbud for overnatting nær Gardermoen.

Få overnatting ved Gardermoen fra 695 kroner

Lavt servicenivå

Bygingene som er satt opp nær Gardermoen er hangarlignende, og består av 13 moduler. Her blir det totalt 260 dobbeltrom der 100 kan gjøres om til familierom med utfellbar køyeseng. 20 rom er handikaptilpasset. Det blir også mulighet for langtidsparkering her.

Budsjettkonseptet innebærer lavt servicenivå. Det betyr at du kan handle mat i automater, øl, vin og mineralvann i resepsjonen. Frokostbuffet mot tillegg i pris. Ingen minibar på rommene, og ei heller betal-TV.

Thons Budget-hoteller finnes forøvrig i Bergen, Oslo (tre stykker), Tromsø og Trondheim. Selskapet bygger også et konferansehotell på Gardermoen som skal stå ferdig om et års tid.

Ekstern lenke:

 • Thon Hotel Gardermoen
 • 100 av rommene kan benyttes som familierom med køyeløsning. Foto: Thon Hotels
  100 av rommene kan benyttes som familierom med køyeløsning. Foto: Thon Hotels Vis mer  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer