Sterlings direktør, Johnni Overbye.
Sterlings direktør, Johnni Overbye. Vis mer

Billigfly fra Vestlandet

Sterlings ruter til Alicante og Malaga starter denne uken opp fra vestlandsbyene Bergen og Stavanger.

Publisert
Sist oppdatert

Solhungrige vestlendinger får nå sine egne direkteruter til Spania. Denne uken starter Sterlings første flygning til spanskekysten, med ruter fra Stavanger og Bergen til Alicante og Malaga. Alle rutene går direkte.

Kun vinterruter

Første fly direkte til Costa Blanca fra Stavanger går i dag, tirsdag. Deretter følger flyene på i rask rekkefølge. Rutestart fra samme by til Malaga onsdag 30. oktober, fra Bergen til Malaga 2. november og fra samme by til Alicante den 3. november.

- Avhengig av kapasiteten på flyparken vår, vil rutene kunne fly hele året, men i første omgang er det vinteren vi har planlagt å kjøre disse rutene, forteller direktør i Sterling, Johnni Overbye til DinSide Reise.

Du kan med sikkerhet fly Sterling fra Vestlandet til de spanske feriedestinasjonene frem til slutten av april neste år. Vi har funnet priser fra 464 kroner en vei. Utvalget blir større fra priser i overkant av 800 kroner.

Nytt fra Oslo

Det vil muligens også komme nye ruter fra Oslo. Det vil være klart til salget av sommerens billetter starter i midten av desember. I dag kan du nå destinasjoner både i Spania, Frankrike, Italia og Danmark direkte fra Oslo. Flyr du via København kan du nå enda flere reisemål.

Mer om lavprisfly

 • Beste billigfly på nett

 • Baksiden av billigfly-medaljen

 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer