Billigferie: Velg april

Vinterferie og påskeferie koster flesk - i vår velger du april for billigreisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Roma for eksempel?
Roma for eksempel? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vinterferien er snart over, og som vi har sett koster det langt mer i disse ukene enn i ukene før. Påsken er like rundt hjørnet, og tradisjonelt sett er også dette travle dager for turoperatørene med fulle fly og hoteller, og få billigreiser for deg som jakter på priskupp. Ser vi enda lengre frem, til mai, er det også denne måneden flust med feriedager. Faktisk en dag eller flere hver av de tre første ukene. Mange vil derfor benytte sjansen til å presse inn en uke fri i løpet av mai i år, og vi vil kanskje ikke se de samme superlave prisene vi så i fjor og året før.

Gjør som Bjørnson


Så hva gjør du som venter på gode reisekupp nå - jo, du gjør som Bjørnson, og velger april. Etter påske er det tradisjonelt en rolig periode, og påsken i år er relativt tidlig, slik at du har noen uker på deg i etterkant, før mai-fridagene fyrer i gang. Dessuten får du i april adgang til de tidligste sommerreisemålene, i tillegg til siste rest av vinterreisemål - flere valgmuligheter med andre ord. Allerede nå finner vi enkelte lavprisreiser like etter påske, kun fra Star Tour i skrivende stund. Hos Ving kjører de daglig apriltilbud med 250 kroner i rabatt om du bestiller over nett. De andre følger nok snart etter.

Priseksempler aprilkupp
DatoReiseDagerPrisSelskapDiverse
3/4Oslo - Tunisia72 595Star TourMed hotell
27/4Oslo - Mallorca72 595Star TourMed hotell
22/4Oslo - Roma7/142 595Star TourKun fly
Priser samlet inn 21.2. Forbehold om endringer og utsolgte reiser.

Nå, med en gang

Vil du helst reise nå - er det tilbud å finne selv midt i vinterferieavviklingen. De billigste tilbudene fra svenske reiseselskapene ligger langt lavere i pris enn de norske, dersom du kan reise fra nabolandets mange flyplasser. Kunne du reist i dag (22/2), solgte Apollo Sverige en reise fra Göteborg til Costa del Sol for 1.398 kroner. Litt dyrer blir det om du må vente litt lenger, men ikke mye. Billigst fra Norge akkurat nå er en reise fra Oslo til Chania på Kreta. Pris: 2.198.

 • Her finner du reisekupp akkurat nå (eller ganske snart ...)
 • - og her finner du eksotiske reiser til hyggelige priser.
 • SAS ble for billig

  SAS har akkurat lansert en billigkampanje til London - kun 940 kroner for en tur til nordmenns favorittstorby. Det eneste problemet er at billettene må bestilles på nett, og at pågangen er så stor at selskapet i nesten to dager ikke har greid å betjene kundene sine. Fredag morgen ser det ut som om de har fått systemet opp å gå, og du kan se om det er flere billetter til salgs på SAS' sine nettsider.

  To-for-en tilbud

  Flere lanserer såkalt to-for-en tilbud eller andre godpriser med rutefly. Restplass.no, Via Ferieverden og Ticket.no reklamerer alle med slike tilbud. Priseksempler er Barcelona for 1.805 per person (Ticket) eller 1.800 per person (Via). Det lønner seg å shoppe litt rundt - selskapene får gjerne likelydende kampanjepriser å forholde seg til, men har litt forskjellig policy hva gjelder billettavgifter og andre påslag.

  Fortsatt kan du dessuten reise superbillig til USA. Ebookers.no tilbyr for eksempel flybilletter tur/retur New York for 3.352. I tillegg kommer reservasjonsomkostninger på 65 kroner. Salgsperioden for denne og andre rimelige billetter til Amerika, er til og med 5. mars. Du må reise mellom 4. april og 10. juni.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.