Det var vel her du skulle vært? Reiser du nå kan du få 2 uker til en svært god pris!
Det var vel her du skulle vært? Reiser du nå kan du få 2 uker til en svært god pris!Vis mer

Billigere til Syden!

Flom og kjellere fulle av vann preger nyhetsbildet. Reiseoperatørene melder om større pågang enn noengang, men egentlig er det lavsesong for turoperatørene. Dette gjør at du likevel kan gjøre gode reisekupp akkurat nå.

Pressemeldinger om at turoperatørene ringes ned på grunn av det dårlige været har uten tvil rot i virkeligheten, men det er hovedsaklig neste sommer som bekymrer den store skare av solhungrige nordmenn. Reiser du nå før jul, kan du forsatt komme deg billig til Syden.

Flest to ukers reiser

Veldig mange ukesturer begynner å bli utsolgt. Men har du mulighet til å være borte i to uker kan du få dette til den prisen du måtte betale for én uke for bare noen dager siden. Det er desemberturene som er lavest i pris. 14-dagers turer som i utgangspunktet koster fra 4-6.000 kroner kan du nå få på billigsalg fra rundt 2.500 kroner!

Desember tradisjonelt svak

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisene på to-ukers turer holder seg bare i overkant av to tusenlapper frem til julen ringes inn. Tradisjonelt sett er desember en svak måned for turoperatørene - så ikke la deg villede av rykter som påstår at alt er fullt på grunn av det dårlige været. Men det kan selvfølgelig likevel bli utsolgt på enkelte avganger.

Vi gir deg oversikten over hva som finnes fra de fire største byene i landet akkurat nå. I tillegg har vi funnet ekstremt gode priser på reiser til eksotiske reisemål nå før jul. Bor du i nærheten av Gøteborg? Her finner du aktuelle priser fra søte bror også - men faktisk er det ikke mye penger å hente på avreise fra Sverige akkurat nå - tvert i mot! De aller siste prisene finner du her .

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sol&sommer fra Oslo:

Frister Tunisia, Kanariøyene eller Egypt? Se hele listen 19556 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Bergen:

Selv om det regner lite i Bergen i forhold til andre steder i landet akkurat nå, tviler vi ikke på at også bergenserene vil la seg lokke av disse prisene. Direkte til Syden finnes det gode desembertilbud på Kanariøyene. Se hele listen med priser19557 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Trondheim:

Lyst på en Sydentur før vinteren setter inn for fullt i Trøndelag? Det er godt tilbud på to-ukers reiser fra den trønderske hovedstaden! Se hele listen 19558 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Stavanger

Det er Ving som er billigst fra Stavanger. Gode priser til Kanariøyene i desember! Se hele listen 19559 TARGET="_top"> her!

Eksotiske tilbud fra Oslo

Frister palmer og et rolilg liv i Karibien eller Thailand? Vi har funnet frem til de aller beste eksotiske reisekuppene. Vi nevner Brasil, Barbados, Mexico, Thailand.... Se hele listen 19560 TARGET="_top"> her!

Avreise fra Søta Bror ikke billigere

Denne gangen sjekket vi prisene fra den mest aktuelle svenske utreiseflyplassen for nordmenn - Gøteborg. Ofte bruker det å være billigere å reise fra Gøteborg. Men denne gangen har ikke svenskene så mye å by på. Se de billigste prisene fra Gøteborg listen 19561 TARGET="_top"> her!

Alternativ juleferie med Hurtigruta?

Hurtigruta tilbyr nå juleferie for deg som ønsker en alternativ til juleferiringen. Kanskje frister det å nyte norske fjorder og natur kombinert med sosialt lag langs norskekysten? Ønsker du å reise fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen koster dette fra 9.000 kroner i en innvendig lugar. Da trenger du selvfølgelig ikke tenke på maten - alt er inkludert. Reisen tur retur tar 11 døgn. Ønsker du kun å reise fra Bergen opp til Kirkenes koster dette fra 5.985 kroner i en innvendig lugar. Denne varianten tar 7 døgn. Avreise er i perioden 19/12-24/12. Kontakt Hurtigruta for mer informasjon!

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute