Billige og kule byhoteller

Her kan du bo for under 250 kroner natta.

<b>URBANT i ØST:</b> Du kan bo på Reval Hotel Central i Tallinn for 233 kroner natta. Foto: Reval Hotel Central
URBANT i ØST: Du kan bo på Reval Hotel Central i Tallinn for 233 kroner natta. Foto: Reval Hotel Central Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det trenger ikke å koste dyrt å bo urbant og bra, selv i storbyene. Her kan du se noen kule og billige storbyhoteller med priser helt ned i 9 kroner natta.

Se når dyre destinasjoner er billige

Hoxton Hotel: 9 kroner

Sted: London, Storbritannia
Dette er urban minimalisme i hotte Øst-London. Her satser de på interiør, komfort og service til en rimelig penge.

Av 449 anmeldelser av hotellet på TripAdvisor, anbefaler hele 95 prosent hotellet - og en stor overvekt karakteriserer det som strålende. DinSide har selv testet hotellet, og synes det fremstår som urbant og stilig - om enn ikke blant våre favoritter.

Hoxton Hotel selger fem rom per natt til 1 pund natta, og fem rom til 29 pund natta - henholdsvis 9 og 259 kroner. Disse kampanjeprisene slippes i bolker gjennom året, med en tre måneders bestillingsperiode. Da er det først til mølla, og her gjelder det å passe på når klokka slår og rommene legges ut for salg - for dette er veldig populære tilbud. Først til mølla ...

Ekstern lenke: Hoxton Hotel

Storbyferie-feller du bør unngå

 Foto: Hotel Stay
Foto: Hotel Stay Vis mer


Hotel Stay: 169 kroner

Sted: Los Angeles, USA
Ungdommelig hotell som fremstår som en kombinasjon av boutique-hotell og hostell/vandrehjem. Tostjernes hotell som byr på at fargerikt miljø, som du kan se av bildene.

Av 31 anmeldelser på TripAdvisor, er det imidlertid kun 63 prosent som anbefaler hotellet. Av kommentarene virker det imidlertid som om det er nogenlunde konsensus om at dette er et kult budsjetthotell.

Det er mange ulike romvarianter å velge blant: Sovesal, køyeseng, dobbeltrom, mm.

Priser fra 28,50 dollar (169 norske kroner) per rom for dobbeltrom med køyeseng og delt baderom til 51,30 dollar (305 norske kroner) for dobbeltrom med delt bad eller 74,10 dollar (440 kroner) for dobbeltrom med privat baderom.

Ekstern lenke: Stay Hotel

Foto: Hoxton Hotel
Foto: The Hoxton Urban Lodge
Foto: Hoxton Hotel
Foto: Reval Hotel Central
Foto: Reval Hotel Central)
Foto: Reval Hotel Central
URBANT i ØST: Du kan bo på Reval Hotel Central i Tallinn for 233 kroner natta. Foto: Reval Hotel Central
Foto: Reval Hotel Central
Foto: Hotel Stay
Foto: Hotel Stay
Foto: Hotel Stay
Foto: Winters Hotel Berlin City Messe
Foto: Winters Hotel Berlin City Messe
Foto: Winters Hotel Berlin City Messe


Winter's Hotel Berlin City Messe: 204 kroner

Sted: Berlin, Tyskland
Trestjerners hotell beliggende ved Berlins messeområde, som er praktisk for forretningsreisende. Hotellet kan endog friste med beliggenhet rett ved Volkspark Wilmersdorf, og kan også friste med sin egen ølhage.

Det er 236 anmeldelser av hotellet på TripAdvisor, og 81 prosent anbefaler hotellet. Mange kommentarer går på at det er et greit hotell, men med usentral beliggenhet langt fra turistattraksjonene.

Prisene er selvsagt avhengige av tilbud og etterspørsel, via hotellets nettside har vi funnet økonomirom for to for 15 euro (121 norske kroner) per person, med delt bad og toalett på gangen. Via hotellbestillingstjenesten lastminute.de får vi tilbud om dobbeltrom til 26 euro (209 norske kroner), og via Hotels.com får vi tilbud om dobbeltrom til 204 kroner.

Ekstern lenke: Winter's Hotel Berlin

 Foto: Reval Hotel Central
Foto: Reval Hotel Central Vis mer


Reval Hotel Central: 233 kroner

Sted: Tallinn, Estland
Moderne design kun få minutter fra gamlebyen i Tallinn. Hotellet er trestjerners, og får ifølge hotellanmeldelsene på Tripadvisor.com gode skussmål. 91 prosent anbefaler dette hotellet, 64 prosent sier det er veldig bra og 32 prosent sier det er supert.

Du kan få rom her for 29 euro natten (233 norske kroner), men dette er spesielle lavpristilbud som må bestilles minst 35 dager før ankomst. Og som med lavpris-flybillettene gjelder det samme her for å få de laveste prisene: Først til mølla.

Frokost inngår ikke i lavpristilbudet. Hotellet har også andre tilbudspriser og pakker, for eksempel kan en familie på to voksne og to barn bo på familierom for 69 euro (555 norske kroner) - og da er blant annet frokostbuffet, gratis middag for barna og gratis inngang til dyrepark eller badeland (etter eget ønske) med i pakken.

Ekstern lenke: Reval Hotel Central