Billige billetter og spesielle tilbud

Synes du billettprisene i London er litt i høyeste laget er du ikke alene. Men fortvil ikke. Det finnes det noen lure triks for å spare på pundene - og vi deler noen av dem med deg her:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Hvor mye er du villig til å betale for et par teaterbilletter?
Hvor mye er du villig til å betale for et par teaterbilletter? Vis mer


Det er alltid et teatertilbud i London. Det gjelder bare å få oversikten.

Løpesedler med spesielle tilbud vil møte deg fra du går av flyet på Stanstead. Det er bare å plukke med seg og velge fra øverste hylle. Men flyertilbud er ofte til show som har gått lenge, så det er et par andre muligheter du kan sjekke ut.

www.lastminute.com er en god startside for tilbud på alt fra teater til middager og reiser. Time Out, både nettsidene og det ukentlige bladet, er en annen god kilde til supertilbud. Ellers gjelder det generelt å holde øyne og ører åpne!
Mange teatre selger billetter til prøveforestillinger en uke eller to før premièren. Ikke bare får du med deg forestillingen før "alle andre" har sett den, men du risikerer også å spare en hundrelapp eller to.

Sist men ikke minst: Society of London Theatre driver Half Price Ticket Booth, som selger restbilletter til dagens forestillinger til en billig penge. HPTB ligger nederst på Leicester Square, og det lønner seg å være tidlig ute, hvis du ikke er glad i lange køer.

Det trenger ikke koste skjorten å gå på teater i London. Men det kan fort gjøre det...
Det trenger ikke koste skjorten å gå på teater i London. Men det kan fort gjøre det... Vis mer


Røde Kens teaterinitiativ

Londons ordfører, Ken Livingstone, også kjent som Røde Ken, har satt igang et initiativ for å få byens beboere og besøkende til å gå mer på teater: Get Into London Theatre. På hjemmesidene kan du bestille billige billetter til forskjellige teaterstykker i vinter.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!