Billig til Island

Flyene til Syden er smekkfulle. Skal du komme deg av gårde når startskuddet for høstferien går skal du ha flaks.

Høstferien har vært full hos alle charterselskapene i lang tid. Skal du av gårde med familien på denne tiden av året må du være tidlig ute med bestillingen!

Strøplasser

Opplev Island fra 2.890,-
Bilde: Ole Morten Tjore Foto: Ole Morten Tjore
Opplev Island fra 2.890,-
Bilde: Ole Morten Tjore Foto: Ole Morten Tjore Vis mer

Det er selvfølgelig slik at det alltid vil dukke opp avbestillinger, men for neste uke ser det svart ut. Vi har funnet noen få plasser som er ledige, men ettersom det er mange som jakter på disse plassene, må du være ekstremt rask hvis du skal sikre deg flyseter sydover nå. Her er de reisene vi har funnet med avreise i høstferien, men husk at selskapene selger disse hurtigere enn bakeren selger ferske boller. Endringer i dette markedet skjer svært fort i tider med store etterspørsel, som nå.

Lang høstferie?

Billig til Island

  1. Sjekk ledige plasser her

Generelt er det lettere å få til en ferie hvis du har mulighet til å ta noen dager fri i den påfølgende uken. Har du mulighet til å ta 14 dager fri i høstkulda er det også lettere å få en plass i solen. Fra Trondheim har Saga et par plasser ledig til Mallorca fra lørdag, men du må være borte i 14 dager. Ellers ligger prisene jevnt på 2995,- på de få ledige reisene vi finner denne uken

Island fra 2890,-

Heldigvis du ikke reise til Syden, ei heller med de tradisjonelle charterselskapene. Andre gode reisekupp finnes, selv om det ikke er solskinnet som gjør at du reiser hit… Reisebyrået Islandsferder har et knallgodt tilbud på reiser til Reykjavik hvis du er rask med bestillingen. Riktignok er det ikke avreise før den 19/11 og det dreier seg ikke om mer enn tre dagers opphold. Men hva sier du til 2.890,- for en reise til nære og eksotiske Island - og da er både fly og hotellovernating sentralt i Reykjavik inkludert. Spesialtilbudet gjelder kun med avreise den 19/11 – en annerledes førjulsferie!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Høsttilbud til Dublin

Reykjavik er kjent for sin urbane kultur, friske uteliv og hippe shopping. Kunne du heller tenke deg en storbyferie der det tradisjonelle publivet dominerer, kan du få bra tilbud på reiser til Dublin gjennom SAS Pleasure og Feriebutikken. De fleste helgene i november og desember får du weekendturer fra 4.375,- inkludert fly og hotell.

Praha i oktober på førsteklasses hotell

Plusreiser kan tilby oktoberreiser til Praha fra 3.090,-. Prisen inkluderer fly og opphold på førsteklasses hotell i sentrum. Denne fraprisen gjelder midtukereiser med utreise på mandag eller tirsdag og hjemreise på onsdag, torsdag eller lørdag. Siste retur for disse reisene er 31/10. Weekendturene ligger fra 4.310,-. Et godt alternativ for deg som ikke har mulighet til å ta fri i ukedagene, men som har lyst på storbyimpulser utenom det vanlige i en av verdens vakreste byer.

Norge har mye å by på!

Vi har også sjekket hva som finnes av høstferietilbud i Norge. Vi fant ut at det er masse plasser ledig - og ikke er det så dyrt heller. Les mer 17188 TARGET="_top"> her!

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!