Billig sydenvarme før jul

Demp vinterdepresjonen med to uker på Grand Canaria for 595 kroner. Her er ukens reisekupp.

Ta deg en siesta fra julestria. Foto: Bas Driessen
Ta deg en siesta fra julestria. Foto: Bas Driessen Vis mer


Denne uken har vi lett etter billige turer til varmere strøk før jul. Vi har funnet en rekke gode priser for deg som vil få deg litt varme i desember, men som har lyst til å rekke hjem til julaften.

Det største kuppet denne uken er en 2-ukers tur fra Ålesund til Gran Canaria. Du må reise den 9. desember, og du kommer tilbake til julestria på lille julaften. Prisen ligger på billige 595 kroner for flyturen.

Ellers finnes det flere turer til Syden for under 900 kroner fra andre flyplasser. Saga frister med to uker på Gran Canaria i begynnelsen av desember for 895 kroner, avreise fra Bergen. Det samme tilbudet finner vi fra Trondheim i slutten av november. Ving kan tilby 14 dager på Tenerife i begynnelsen av desember for 895 kroner, avreise fra Sandefjord.

>> Flere billige flyturer til Kanariøyene

Kanari for 1498,- med hotell

Vil du bestille hotell i samme slengen, så kan charterselskapene tilby reiser med hotellrom i prisen.

Du kan få en uke på uspesifisert dobbeltrom på Lanzarote for 1.498, avreise 1. desember fra Bergen. Vi fant samme pris på en ukes tur med uspesifisert hotellrom fra Trondheim til Tenerife, avreise 10. desember. Billigst er nok Star Tours toukers-pakke fra Haugesund til Gran Canaria for 1.595 kroner, avreise 8. desember.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ellers fant vi også toukers-turer til Gran Canaria fra Oslo, Stavanger, Trondheim og Ålesund for under to tusenlapper.

>> Ukens sydenkupp: Fly + hotell

>> Søk etter flere restplasser