Billig: Syden eller storby

Det er nesten utrolig hvor billige sydenturer og stobybilletter det går an å få tak i. Vi klyper oss i armen når vi finner sydentur for 795 kroner og flybillett tur/retur London for 365 kroner.

Billig: Syden eller storby

  1. Solkuppene


Det er Tyrkia og Kypros som dominerer sydenrestplasslista. Hit kommer siddisene seg for 795 kroner. Da kan de nyte en uke i sola med hotell. Bergenserne må ut med 995 kroner for samme tur. Østlendingene kan komme seg en uke til Tyrkia og Tunisia for 890 kroner, men da er ikke overnatting inkludert. Trønderne kan reise til Tyrkia, Kypros og Mallorca for 1.495 kroner, med overnatting inkludert.

Det er altså nok av rimelige tilbud for deg som synes høsten kom litt brått (selv om store deler av landet fortsatt
har sommertemperaturer).

>>Se sydenkuppene her

For en fullstendig og oppdatert oversikt over sydentilbudene, sjekk ut vårt restplassøk, eller kontakt reiseselskapene direkte.

Billige storbybilletter

Det er ikke bare sydenturene som er billige akkurat nå. Det koster ikke mange kronene å komme seg til en europeisk storby, heller. Ryanair kjører for tiden en kampanje der du ikke betaler én krone for flybilletten - du må bare ut med skatter og avgifter. Det betyr at en enveisbillett koster helt nede i 178 kroner. Tilbudet gjelder alle destinasjoner, men reiseperioden varierer fra destinasjon til destinasjon. Du må bestille billettene innen 21. september. Klikk her for å se selskapets tilbud.

Norwegian er ikke mye dårligere. Her kan du finne flybilletter til Stockholm og København for 242 kroner, og til andre storbyer som Budapest, Paris og Tallinn for 297 kroner. Klikk her for å komme direkte til siden der du finner de billigste billettene.