Billig storbyferie

Storbyferie i Europa, badeferie eller Amerika-reise. Nå er det rimelige reiser for enhver smak.

Billig til England.
Billig til England. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Rimelige flybilletter til USA.
Foto: (c)NYCVB Foto: (c)NYCVB
Rimelige flybilletter til USA.
Foto: (c)NYCVB Foto: (c)NYCVB Vis mer

Urolighetene i den senere tid har ført til en dalende reiseinteresse. Det betyr rimelige reiser for de som likevel er lysten på nye kulturer. Du får veldig billige reiser til europeiske byer fra Sverige, og har du lyst til å snuse på Amerika, er flyprisene svært gunstige akkurat nå.

Prisene og tilbudene i denne artikkelen er innhentet 11. oktober. Du kan holde deg oppdatert om ledige plasser og nye reisekupp ved å klikke deg inn på vår restplassliste. Du kan også få restplasser som interesserer deg, sendt til din mobiltelefon. Dette kan du lese mer om her.

Byferie

I forrige ukes reisekupp-artikkel skrev vi om rimelig storbyluksus i London. Hotellnæringen sliter med å få fylt opp rommene sine, og det resulterer i at du kan bo på flotte hoteller for en svært hyggelig penge; opptil 70 prosent rabatt i forhold til normal pris. Selv om vi i forrige uke fokuserte på London, vet vi at dette er en situasjon som gjelder mange storbyer verden over.

Selv om det er svenskene som igjen slår til med de beste flyprisene, er det gode flytilbud å hente også fra Norge. Britiske Ryanair har som alltid gode priser fra Torp til London – vi fikk flyreiser tur-retur for 854 kroner. Ryanair er hissige med ”ett-punds kampanjer” for tiden, så det kan lønne seg å følge med på hjemmesiden deres. Inntil torsdag kveld var det mulig å kjøpe flybillett fra London til både Genova, Trieste, Brussel og Frankfurt for £1!

De som tør å legge veien over Atlanterhavet, på tross av hendelsene den siste måneden, kan glede seg over billige flybilletter til Amerika. Du kommer deg til både New York, Chicago, Los Angeles, San Fransisco og Miami for mellom 3.000 og 3.500 kroner.

 • Her finner du rimelige flyreiser fra Norge.
 • Svenskene på lavpristoppen

  Svenskene er altså igjen frempå med billige feriereiser. På lavpristoppen finner vi flyreiser til London, Nice og Cannes for 495 svenske kroner – som tilsvarer 398 norske kroner. Du kan også kjøpe flyreiser til storbyer som Barcelona, Roma og Istanbul for under 800 norske kroner.

 • Her finner du svenske flykupp.
 • Du kan også få hyggelige pakkereiser, med hotell inkludert, fra söta bror. Hva med en uke på Kreta, Rhodos eller Poros for 1.044 norske kroner?

 • Her finner du rimelige svenske pakkereiser.

  Sydensol for 1.995

  Det er muligheter for relativt rimelig sydensol med avgang fra norske flyplasser, selv om vi har sett lavere priser enn dette. De aller rimeligste reisene vi har greid å spore opp denne uken, er ukesturer til Mallorca, Gran Canaria, Kypros og Tunisia for 1.995 kroner.

 • Her finner du billige pakkereiser fra Oslo, Kristiansand, Sandefjord og Ålesund.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.