Billig solbrillelykke

"The future's so bright, I gotta wear shades ...", heter det i sangen. Vi har sjekket hva slags solbriller du får for et par hundrelapper.>>BILDESPESIAL: Billige solbriller

Billig solbrillelykke

Solbriller

Hvor mye kunne du tenke deg å bruke på nye solbriller i år? (Avsluttet)
Opptil 300 kroner(54%) 857
300-1.000 kroner(25%) 404
Godt over tusenlappen(21%) 340
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Ah, endelig er sommeren her, og sola står høyt på himmelen. Det er høysesong for solbriller, og har du ikke kjøpt årets par ennå, er det bare å løpe og kjøpe.

Men trenger du virkelig å bruke 2.000-3.000 kroner på et par designersolbriller for å se kul ut i sola?

Nei, overhodet ikke. Hvorfor bruke ti ganger så mye som du behøver på solbrillene? Designerbrillene koster omtrent like mye som en sydentur, jo! Det er kanskje ikke nødvendig å bruke opp halve feriebudsjettet på et par briller fra Gucci, når du ser like kul ut med et par etterligninger til 100 kroner?

Vi tok en runde rundt i butikkene for å sjekke ut årets utvalg av billige solbriller. Det er flust å velge mellom, og du trenger ikke ut med mer enn noen hundrelapper. Så lenge brillene er CE-merket (noe alle solbriller som selges i Norge skal være), gir de god nok beskyttelse for øynene.

De billige solbrillene er stort sett kopier av årets dyre designermote, selv om du også finner briller som er "såååå i fjor", ifølge moteekspertene. Men hvem bryr seg om det? Så lenge de sitter godt, og er passe mørke spiller det vel liten rolle.

Artikkelen fortsetter under annonsen

HUSK: Du kan også kjøpe billige solbriller på nettet. Det finnes flere norske nettsteder som tilbyr briller, så du som tør kjøpe solbriller uten å prøve dem først har mange muligheter. Se også DinSide Økonomis pristest av designersolbrillekjøp på nett her.

>>BILDESPESIAL: Billige solbriller

Foretrekker du helst de dyre solbrillevariantene av merker som Dior, Gucci og Chanel? Da bør du sjekke ut DENNE BILDESPESIALEN!

Hva skal du ha på deg på stranda i sommer? Her er årets bademote:

>> Itsy bitsy bikini: Maxi, mini, perler og paisley for jentene
>> Av med klærne, gutter: Gutta i smått og vått