Billig safari i Krugerparken

En safaritur til Krugerparken behøver ikke koste skjorta. Her har du noen eksempler på safaripakker til en rimelig penge.

Billig safari i Krugerparken


Det finnes nok av luksuslodger å velge mellom for den som virkelig vil slå på stortromma når han skal på safari. På rekke og rad ligger de private game lodges mot grensen til Krugerparken. Her snakker vi femstjerners overnatting med gourmétmat, privat svømmebasseng, spa, og kanskje også flysafari.

Men det er ikke alle som har penger til å brenne titusener av kroner på safari. Det er ikke noe problem, for det finnes mange safariselskaper som tilbyr rimeligere safariturer. Her er noen eksempler:

Safari Rangers har tre-, fire- og femdagers campingsafari fra 1.600 til 3.400 rand (100 rand tilsvarer cirka 100 kroner). Safarien inneholder en og en halv til tre og en halv dagers safari i parken, nattsafari og morgensafari.

Safari Rangers

Viva Safaris tilbyr tre-, fire- og seksdagers "backpacker"-safari fra 2.550 til 3.750 rand. Litt avhengig av lengde, inkluderer safariene morgensafari til fots, nattsafari og åpen jeepsafari i Krugerparken, besøk til et rehabiliteringssenter for skadde dyr og besøk til et senter for truede dyrearter der de har geparder. Overnatting i lodger og trehytter. Frokost og middag inkludert. Lunsj kjøpes selv. Transport til og fra Johannesburg inkludert.

Viva Safaris

Wagon Trails tilbyr tre- og firedagers safari for 2.600 og 2.900 rand. Tredagersturen inneholder en heldags og to halvdags safariturer i Krugerparken i åpen jeep, og en nattsafari. Overnatting på campsitene inne i parken. Lunsj må kjøpes selv to av dagene. Firedagersturen inneholder stopp ved forskjellige naturfenomen som blant annet Blyde River Canyon, besøk til et gepardsenter, nattsafari, og en og en halv dag safari i åpen jeep i Krugerparken. Lunsj kjøpes selv to av dagene. Transport til og fra Johannesburg inkludert.

Wagon Trails

Spiral Horn Tours & Safaris har tre- og firedagers "økonomi"-safari fra 3.680 til 4.200 rand. Turene inkluderer en og en halv eller to og en halv dagers safari i parken og nattsafari, men du er ikke garantert å få kjøre i åpen jeep. Tansport til og fra Johannesburg, og overnatting i telt eller enkle hytter. Frokost og middag er inkludert.

Spiral Horn Tours & Safari

NB! Merk at ingen av safaripakkene inkluderer flybilletter til og fra Johannesburg.