Foto: Tobias Bæk
Foto: Tobias BækVis mer

Billig reise? Vær rask

Er du ikke veldig raskt ute kan du gå glipp av de siste billige restplassene.

Nå starter både skoleferie og fellesferie for alvor, og dersom du ikke har bestilt ferien din bør du være uhyre snar, for nå går prisene opp.

Det er fortsatt mulig å finne både billige turer med overnatting og bare flybilletter. Men nå begynner prisene å stige og vi har nok sett absolutt sett prisbunnen for denne siden av sommeren.

>>Reiser med kun flybillett.
>>Reiser med hotell inkludert.

Reis fort

Skal du klare å sikre deg billige billetter må du belage deg på å kunne reise ganske så snart. Vil du ha flyreiser til under tusenlappen må du fra Oslo være foreberedt på kunne reise allerede rett over helgen. Onsdag 27 juni kan får du ukens billigste reisekupp. Det er en ukestur som går fra Oslo til Burgas i Bulgaria for 748 kroner. Dette er fortsatt ganske billig, men du bør se å bestille hotell fort som fy. Videre er det kun Trondheim som har flybilletter til under tusenlappen.

Er du interessert i å ha bosted når du kommer frem får du den billigste reisen fra Oslo. Turen varer en uke og går onsdag 27 juni til Burgas i Bulgaria. Da bor du uspesifisert, men turen koster faktisk ikke mer enn 1.148 kroner. På denne tiden av året er virkelig ikke dette en dårlig pris fra Apollo.

Sjekk våre tabeller for vårt utvalg av billigreiser:

>>Reiser med kun flybillett.
>>Reiser med hotell inkludert.