Billig julehandel

Om du er ute etter billig svenskeribbe, rimelig akevitt eller julegaver til slekt og venner – her er forslag til førjulsturer for enhver lommebok.

Kom i julestemning med en handletur til utlandet.
Kom i julestemning med en handletur til utlandet. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dagstur til Årjäng i Sverige med hyggelige ribbepriser for 120 kroner tur-retur, julecruise til København for 750 kroner eller tre døgn med shopping i Paris for knappe 3.000 kroner. Kostnader ved shoppingen kommer selvsagt i tillegg …

Billig ribbe med noko attåt

Mange velger å avlegge kjøtthallene og Systembolaget i Sverige et lite besøk før julen ringes inn. Men Sverige er mye mer enn kjøtt og colabokser. Hva med å legge juleshoppingen til Stockholm eller Göteborg?

 • Gjør juleshoppingen i Sverige
 • Julecruise og dansk hygge

  Om du sverger til edle dråper under juletreet eller bare er ute etter litt førjulshygge, kan det kanskje friste med julecruise på danskebåten. Du kan kjøpe julecruise til København, Hirtshals eller Fredrikshavn, med julebuffet inkludert. Dette får du fra 750 kroner i innvendig dobbellugar.

  Selv om du helst unngår danskebåten, er København en utmerket by å legge juleshoppingen.

 • Juleshopping i Danmark med lune æbleskiver og julemarked i Tivoli

  Storbyshopping

  Er du lei av å gjøre julegavehandelen i de samme gamle kjedebutikkene, kan det være en ide å legge shoppingen til en annen by – for eksempel Paris, Praha, Amsterdam eller London. I tillegg til mer spennende gaver, får du også en hyggelig førjulsopplevelse på kjøpet. Siste nytt fra norske flyselskap er dagsturer.

 • Les mer om juleshopping i storbyen og hva dette koster
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.