Nå kommer du deg billig til Santorini.
Nå kommer du deg billig til Santorini.Vis mer

Billig gresk sol

Hellas er på billigsalg. For 2000 kroner får du ukesturer til en rekke greske øyer.

Sist uke var restplassene til Syden på sitt billigste. Da kunne du få en ukes chartertur til under tusenlappen. Nå har prisene steget noe, men ennå er det svært billig å oppsøke den greske sola.

Bruk DinSides restplassoversikt for å finne de billigste turene akkurat nå.

Mye moro for 2000 kr.

Generelt er mai en måned med svært lave priser til Syden. I enkelte tilfeller selger operatørene turer med tap. Frem mot fellesferien stiger restplassprisene i takt med at etterspørselen blir større.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I disse dager kommer du deg langt fra Gardermoen selv om du ikke har mye penger. Du får flyturen - og en uke på hotell- til en rekke reisemål i Sør-Europa for to tusenlapper.

I Hellas kan du velge mellom billige ukesturer både til Athen, Egina, Poros, Mykonos og Korfu. Du kommer deg også til Algarve i Portugal, Ibiza og Bulgaria for 2000 kroner.

Klikk her for å finne de beste tilbudene fra Oslo.

Oslo – London: 200 kr.

Fra Sverige kommer du deg til London for 600 kr.
Fra Sverige kommer du deg til London for 600 kr. Vis mer

Mange velger å dra på storbyweekend før den verste heten slår inn over hovedstedene i Europa. Selv om byene har mange dyre fristelser både i butikkvinduer og på restauranter, trenger ikke selve reisen å koste skjorta.

Ryanair annonserer nå med turer fra Sandefjord til London for bare 200 kroner én vei. Merk deg at dette er tvilsom markedsføringen – det koster ikke 200 men omkring 400 kroner én vei. Flyselskapene er pålagt å legge avgiftene til prisene i sin markedsføring, men hos Ryanair er dette kun opplyst med svært liten skrift.
En av DinSides medarbeidere slo til på dette tilbudet. Hun betalte til sammen 800 kroner tur-retur, inkludert alle skatter og avgifter. Uansett en billig tur.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Får du ikke plass på et av Ryanairs fly, kan du prøve å reise via Stockholm eller Gøteborg. Flyturen fra Stockholm til London (tur-retur) kan du få helt ned i 600 svenske kroner. Velger du Paris eller Praha, får du turen for en knapp tusenlapp fra den svenske hovedstaden.

Her leser du mer om storbykuppene fra Sverige

Billig fra Bergen

De som ikke bor i Oslo, kan glede seg over at det finnes billige turer fra resten av landet også. Både fra Bergen og Stavanger kan du dra på en ukes pakketur til vulkanøya Santorini for under 2000 kroner. I Trondheim må du betale noen hundrelapper mer for en pakketur.

Her leser du mer om de billigste turene utenfor Oslo.

Billig til Napoleons øy

Har du ikke lyst å møte naboen på den lokale tavernaen? Da er kanskje Korsika – den vakre øya midt i mellom Italia og Frankrike – noe å satse på. Her kan du velge mellom late stranddager, dager fylte med severdigheter eller rett og slett lange fjellturer.

Langley Travel selger denne uka restplasser til Korsika. En uke fra den 26. mai koster fra 2.300 kroner. Da er både fly, transfer, leilighet og guiding inkludert.

Lengter du etter å besøke en annen verdensdel, finnes det også muligheter. Apollo selger turer til Phuket i Thailand for 4.000 kroner. Da er to uker på hotell inkludert. Vær imidlertid oppmerksom på at regntiden er like om hjørnet nå.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.