Billig flukt fra norsk sommer

Selv om det er høysesong kan du få reiser til Spania og Hellas for under 2.000 kroner mot slutten av måneden.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sommerværet har ikke innfridd forventningene for ferieslappe nordmenn. Skal du være sikret sol i fellesferien i Norge, må du som oftest kjøpe deg en tur til Syden. Er du bleik og trøtt av sommerregnet, kan du fortsatt få en tur til varmere strøk for en ganske billig penge.

Klikk deg inn på vår oppdaterte restplassoversikt for å finne de billigste turene. Vil du være sikret å ikke gå glipp av de heiteste feriekuppene, kan du abonnere på SMS-varsel om de billigste turene. Her leser du mer om ferievarsling per SMS.

Oslo er billigst

Du kommer deg til Mykonos for 1.898 kroner.
Du kommer deg til Mykonos for 1.898 kroner. Vis mer

I hele vår og i sommer har Sverige lokket med knallbillige flyturer til utlandet. Denne uken er det fra Oslo du får de billigste turene. De billigste flyturene fra Oslo koster under 2.000 kroner – det er temmelig billig til å være midt i høysesongen. Med andre ord er det liten grunn til å krysse svenskegrensa før du setter deg inn på charterflyet.

Alle billigst er det å fly til den greske øya Mykonos. I midten av august får du turer dit for 1.898 kroner, men da må du ordne med hotell på egen hånd. Generelt er turene noe billigere fra midten av august, fordi skoleferien er over. Men også i skoleferien kan du sikre deg en billig tur. Helt i slutten av juli får du fly tur-retur Malaga i Spania for 1.995 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk her for å se de billigste turene fra Oslo.

Trivelige priser for trøndere

Santorini er av de billigste reisemålene.
Santorini er av de billigste reisemålene. Vis mer

Også trøndere som er lei av norsk sommervær, kan få en billig tur til Syden før høsten setter inn. Riktignok ligger prisene i Trondheim noe over prisene fra Oslo, men ikke mye. I midten av august får du en tur fra Trondheim til den greske øya Santorini for knappe 2.500 kroner, men også her omfatter billetten kun selve flyreisen. I slutten av juli selges samme tur til like under 3.000 kroner.

Her ser du de billigste turene fra Trondheim.

Billig øyhopping

Prisene i Bergen, ligger noe over de trønderske prisene. Billigste tur går også her til Santorini i midten av august. Da får du flyturen for 2.600 kroner. Vil du reise i begynnelsen av august, får du samme turen for rundt 3.000 kroner.

Santorini er et godt utgangspunkt for alle som vil øyhoppe i Kykladene. Har du anledning til å vente med ferien til etter skoleferien, sparer du mye penger, samtidig som du unngår den verste turistbølgen i Hellas.

Klikk her for å se de billigste turene fra Bergen.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.