Fly til solen kan være billig på denne tiden av året.
Fly til solen kan være billig på denne tiden av året.Vis mer

Billig ferie - helt enkelt

Vi gjør det enkelt for deg. Med vårt restplassøk kan du på et øyeblikk skaffe deg oversikt over ledige restplasser fra flyplasser i nærheten av der du bor.

Vi søker opp restplasser for deg hver dag. I en oppdatert liste finner du ledige reiser til en billig penge fra alle de store charteroperatørene. Det betyr at du kun trenger å gå ett sted for å få en oversikt over markedet. Restplasser er særlig egnet for deg som kan reise avgårde på kort varsel.

Finn selv

Gå inn i restplasslisten og sjekk selv. Du kan enkelt sortere listen etter hvor du vil reise fra, hvor du vil reise til eller rett og slett etter pris. Restplassoversikten finner du alltid til venstre når du er inne på DinSide Reises sider.

Her finner du turer fra alle de større flyplassene i Norge: Oslo-området med Gardermoen, Torp og til tider også Göteborg som er lett tilgjengelig fra det sentrale østlandsområdet. I tillegg finner du plasser fra Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Da det er langt færre avganger fra de nordligste fylkene, er det sjelden restplasser å finne herfra.

Husk

Se etter dette ikonet for å finne vår oppdaterte oversikt over restplasser.
Se etter dette ikonet for å finne vår oppdaterte oversikt over restplasser. Vis mer

Å benytte denne oversikten er ikke det samme som å være inne i et bookingsystem. Selv om dataene er godt oppdatert, er det et begrenset antall plasser det er snakk om. Du kan derfor risikere at den aktuelle reisen er solgt i det du bestemmer deg for å kjøpe. Men en slik liste som presenteres her, vil alltid være mer oppdatert enn det du finner i avisannonser for eksempel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan du bestiller finner du ved å gå inn på charterselskapenes egne nettsider. Følg linkene som står bak prisoversikten. God tur!