Billig, billigere, sovecelle

JAPANSK: London har fått sitt eget kapselhostel. Se bildene av hotellet som tilbyr bare seng.>> SE BILDENE: Sov i en kapsel

Trangt, men billig hos Piccadilly Backpacker Hotel i sentrum av London.

Foto: Scott Barbour/Getty Images/All Over press Foto: Scott Barbour/Getty Images/All Over press Vis mer

Billig, billigere, sovecelle

  1. Sov i en kapsel


Det var i Japan de fant ut hvordan man kan spare inn på overnattingsbudsjettet: stapp flest mulig inn på hotellet. I Tokyo finnes det flere titalls såkalte kapselhoteller hvor du overnatter i kapsler hvor det ikke er plass til annet enn kroppen - om den er liten nok - og hvor TVen henger like over knærne i senga. Det eneste du kan gjøre er å se på tv og sove - for kvinner har som regel ikke adgang. Men nå har Piccadilly Backpackers Hotel adoptert ideen.

Rent og billig i London

Det er ungdomsherberget Picadilly Backpackers Hotel som nå har laget det arealeffektive overnattingsalternativet i sentrum av London. Å stappe seg inn i en av sengene som er bygget inn i veggene koster rimelige 176 kroner per natt. Piccadilly Backpackers Hotels splitter nye tilbud har fått mye oppmerksomhet i Storbritannia, og pressen er entydig i sin dom: Her virker det rent og pent.

Backpacker-bula byr ellers på en rekke fasiliteter for folk som liker å gjøre alt enkelt og rimelig: party, bar, frokost, vaskeri, kjøkken, bagasjeoppbevaring, gruppe-, singel-, dobbelt- og jenterom.

God tur til swinging London!

Info

Navn Piccadilly Backpackers Hotel
Adresse: 12 Sherwood Street Piccadilly
Tlf: + 44 - (0) 20 7434 9009
Pris: Overnatting i kapselseng koster fra 15 pund, tilsvarende 176 kroner i dagens kurs per natt. Hotellet har også rom som koster helt opp til 52 pund, tilsvarende 609 kroner. Se DinSides DinSides valutakalkulator.
Nett: Piccadilly Hotel

>>> SE BILDENE: Sov i en kapsel

RELATERTE SAKER

Kjærlighet på timesbasis


LOVE LOVE: Radiostyrte biler, vibrerende stoler og roterende senger. Japans kjærlighetshoteller byr på fantasirom for instant kos, og er nesten ikke snuskete i det hele tatt.

Les mer

DinSides London-arkiv


GUIDE: Billigst, dyrest, finest, best. Finn ut alt som er verdt å vite før London-turen.

Les mer

Best og verst på hotellbooking

Foto: Inga Holst Vis mer


TEST: Hotellsøketjenestene gir ikke de rabattene de lover. DinSides test avslører at det er lite å tjene på bruke slike internettjenester.

Les mer

Rom med utsikt

Foto: oneandonlyresorts.com Vis mer


VAKKERT: Verdens fem deiligste utsiktsrom? Her er de...

Les mer

Psycho hoteller

Foto: Ikke til gjenbruk Vis mer


FILM: Ta inn på det virkelige Overlook Hotel. Eller se badeværelset der Marion ble drept. Her er ondskapens og filmdrømmenes hoteller.

Les mer

Homsehotell

Foto: Hotel Axel Vis mer


BARCELONA: Hotell Axel byr på design, fotokunst og lydtette rom. Nå tilbyr de å arrangere bryllupet ditt. Er også heterovennlig.

Les mer

Heartbreak Hotels

Foto: IKKE TIL GJENBRUK Vis mer


SKJEBNEHOTELLER: Sid Vicious, Casanova og Oscar Wilde. Her er hotellene hvor historiens eventyrere og såre sjeler hvilte ut.

Les mer