Bildet i bakgrunnen er av Arthur himself - grunnleggeren av Guinness.
Bildet i bakgrunnen er av Arthur himself - grunnleggeren av Guinness.Vis mer

Bildespesial fra Guinness

Kontrakten nedfelt i bunn av halvliteren beviser at bryggeritomten koster Guinness 42 pund i året 8750 år fremover.
Kontrakten nedfelt i bunn av halvliteren beviser at bryggeritomten koster Guinness 42 pund i året 8750 år fremover. Vis mer
Hemmligheten bak den spesielle smaken er gjærkulturen. Den ble lenge oppbevart i den gjemte safen.
Hemmligheten bak den spesielle smaken er gjærkulturen. Den ble lenge oppbevart i den gjemte safen. Vis mer
I bunn av glasset...
I bunn av glasset... Vis mer
Bildespesial fra Guinness
På et tidspunkt stod det 250 000 tønner som disse stablet i gården på bryggeriet. Må ha vært et imponerende syn.
På et tidspunkt stod det 250 000 tønner som disse stablet i gården på bryggeriet. Må ha vært et imponerende syn. Vis mer
Vannet og kornet er de to viktigste ingrediensene utenom gjæren.
Vannet og kornet er de to viktigste ingrediensene utenom gjæren. Vis mer
Bildespesial fra Guinness
I labratoriet får smake på forskjellige typer Guinness om du tar en guidet tur. Her et stort øltørst hode klart til å fylles.
I labratoriet får smake på forskjellige typer Guinness om du tar en guidet tur. Her et stort øltørst hode klart til å fylles. Vis mer
Sky Bar
Sky Bar Vis mer
Bildespesial fra Guinness
Bildespesial fra Guinness
Bildespesial fra Guinness




Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.