BILDESPESIAL: Drømmeøya Tahiti

Midt ute i Stillehavet ligger paradisøya Tahiti. Drøm deg bort med vår fantastiske bildespesial!

Skulle du ønske du var her, kanskje? Foto: Tahiti Tourism
Skulle du ønske du var her, kanskje? Foto: Tahiti Tourism Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BILDESPESIAL: Drømmeøya Tahiti

  1. BILDER fra Tahiti


Vi er inne i årets kjipeste måned. Jula er over, gavene er pakket opp, ribbefettet har lagt seg rundt magen, og kontoen er tom.

Det er nå vi ønsker oss vekk. Langt vekk. Derfor har vi laget en bildespesial fra ferieparadiset Tahiti. Drøm deg bort i de vakre bildene!

Om Tahiti

Tahiti ligger midt i Stillehavet, et stykke sør for Hawaii. Tahiti er den største av de 118 øyene som Fransk Polynesia består av. Øyene er fordelt på fem forskjellige øygrupper, som ligger spredt over et like stort område som Vest-Europa (men den totale landmassen er liten - de fleste øyene er bittesmå). De mest kjente øyene er Tahiti, Bora Bora og Rangiroa.

Tahiti er et populært reisemål for cruiseturister, nygifte, dykkere, snorklere og de som liker spaferie. Enkelt sagt er dette paradiset for alle som liker strand og palmer, vakker natur og unikt dyreliv, spennende kulturer og mennesker.

Hvordan komme seg dit:
Det går daglige direktefly mellom Tahiti og Los Angeles, en flytur som tar åtte timer. Både Air Tahiti Nui, Air France og Air New Zealand flyr direkte. Det koster fra cirka 11.500 kroner å fly dit med Air France fra Oslo via Paris og Los Angeles. Turen tar rundt ett døgn med mellomlandingene.

>>BILDER fra Tahiti

På nett: Tahiti Tourism


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!