Bildespesial: Drømmeopplevelser

Eventyrferier i gigangklassen. Fra nære Tysfjord til fjerne Botswana. Gi din stemme her.

Publisert
Sist oppdatert

Scootersafari på Svalbard


Skruis, isbjørn og ubeskrivelig natur: Scootersafari på Svalbard har blitt mektig populært - og vi skjønner godt hvorfor. Les mer om Svalbard, og se flere bilder i denne artikkelen.

Foto: Kristin Sørdal Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal Foto: Kristin Sørdal Vis mer


 • Stem her!

 • Hestekrefter i Tyskland


  Stedet for rask moro er Nürburgring i Tyskland. Her kan du teste din egen bil på løpsbanens nordre del (den gamle Formel 1 banen), eller bli racet rundt i en Ring-Taxi av typen BWM 5 med 400 hester og sjåfør. Du kan også kjøre go-cart, eller se billøp, blant annet Formel 1. Enhver motorentusiast våte feriedrøm. Litt mer leser du her.

  Test ytelsen med egen bil (spesielt om du har en med litt trøkk - som øverste bilde), eller bli fraktet rundt banen i en råsprek BMW M5 (samme type som nederste bilde).
  Test ytelsen med egen bil (spesielt om du har en med litt trøkk - som øverste bilde), eller bli fraktet rundt banen i en råsprek BMW M5 (samme type som nederste bilde). Vis mer


 • Stem her!

 • Fotturer i Himalaya


  Såkalt trekking i Nepal har virket ytterst forlokkende på spreke, halvspreke og andre spenningssøkende ryggsekkturister. Himalaya, verdens høyeste fjellkjede, mer vilt og vakkert blir det neppe for den som tenner på fjellheimen. Litt mer om Nepal kan du lese her.

  Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
  Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer


 • Stem her!

 • Verdens største rev


  Frister ikke de store høyder, kan du heller søke ned i dypet. Great Barrier Reef, verdens mest kjente rev og Australias store nasjonalskatt og stolthet, er et must for en dykker med verden som lekeplass. Her kan du selvsagt også ta dykkersertifikat. Mer om frydefulle opplevelser på revet.

  Foto: Andersen/Hassel-Bergerud (øverst) og Konrad Jørgensen (nederst)
  Foto: Andersen/Hassel-Bergerud (øverst) og Konrad Jørgensen (nederst) Vis mer


 • Stem her!

 • Kalde gys i Nord-Norge


  Blir det for pusete med gullfisk og hai, bør du gi deg Keikos slektninger i vold. Den store hollywoodstjernens ville frender er nok langt mer fristende å beundre for den som virkelig fascineres av havetes ulver. I Tysfjord i Nordland kan du til og med snorkle blant gigantene - om du tør ...

  Foto: George McCallum Foto: George McCallum
  Foto: George McCallum Foto: George McCallum Vis mer


 • Stem her!

 • Hete eventyr i Botswana


  Nærkontakt med store dyr kan du også få i Afrika. Safarieventyret lokker stadig flere, selv om det koster dyrt. Botswana prises som et virkelig eventyrland for den som fristes av safarieventyr med en touch av villskap. Du kan selvsagt oppleve løver, giraffer, leoparder, nesehorn, flodhester, gnuer, sebraer og antiloper andre steder også. Men i Okavango-deltaet kan du være så heldig å oppleve dyrelivet uten svermer av andre turister rundt deg.

  Foto: Jogrim Aabakken Foto: Jogrim Aabakken
  Foto: Jogrim Aabakken Foto: Jogrim Aabakken Vis mer


 • Stem her!

 • Helt historisk i Peru


  Opplevelsesferien trenger selvsagt ikke bare være knyttet til natur og dyreliv. Den veltrafikkerte, men likevel vakre, inkastien til Machu Picchu hører med på mang en reisendes "må gjøre"-liste. Litt mer om inkastien og peruansk Amazonas.

  Foto: Paul Jacob Hansen Foto: Paul Jacob Hansen
  Foto: Paul Jacob Hansen Foto: Paul Jacob Hansen Vis mer


 • Gå til hovedartikkelen for å avlegge din stemme om hvilket av disse stedene som representerer din feriedrøm for opplevelsesreisen.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer