Bildespesial: Drømmebyer

Fra Dubai til Helsinki - hva er din drømmebyferie? Gi din stemme her.

Publisert
Sist oppdatert

Spektakulært i Dubai


Dubai har mye spektakulært å by på - som eksempelvis verdens eneste 7-stjerners hotell: Burj Al Arab. Og dessuten er det en shoppingby av dimensjoner, der prisene er hyggelige og utvalget både stort og eksotisk.

Bildespesial: Drømmebyer


Stem her!

Unikt i New York


"Å bo i New York er som å få orgasme hele tiden" har den amerikanske rockemusikeren Gene Simmons uttalt. Andre nøyer seg med å omtale NYC som byen som aldri sover eller The Big Apple. Bildet viser utsikt over nedre Manhattan.

Foto: www.aviewoncities.com Foto: www.aviewoncities.com
Foto: www.aviewoncities.com Foto: www.aviewoncities.com Vis mer


Stem her!

Heftige i Barcelona


Gaudis La Sagrada Familia er fortsatt under bygging - som den har vært siden 1880-årene. Barcelona preges av Gaudis byggverk, men også av enorme turiststrømmer som fyller gatene, butikkene og utestedene dag som natt. Reis hit for hektisk natteliv, hete sommerdager og super shopping.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Stem her!

Fargerikt i Rio


Fattigdom og vold, men også farger og fest. Rio de Janeiro i Brasil er en by av kontraster, og en magnet under de årlige karnevalsfeiringene i februar.

Foto: Brazil tourist board
Foto: Brazil tourist board Vis mer


Stem her!

Forbudt i Beijing


Den forbudte by er Beijings største trekkplaster. Billig shopping av merkevarer og eksotiske matskikker er kanskje andre lokkemidler som trekker deg til Kina og Beijing.

Foto: Kristin Bjerkeland Foto: Kristin Bjerkeland
Foto: Kristin Bjerkeland Foto: Kristin Bjerkeland Vis mer


Stem her!

Nytt i Sydney


Sydneys mest kjente byggverk er operahuset og Sydney Harbour Bridge. Australia har blitt det mest populære landet for norske studenter i utlandet, så mange av oss har kanskje noen å besøke i landet down under også.

Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer


Stem her!

Trendy i Helsinki


Up and coming, sier mange om Finlands hovedstad, den tospråklige byen Helsinki eller Helsingfors. Finsk design er en selvfølge, dessuten tar du en kaffe og en tur på sauna. Begge viktige elementer i finsk kultur.

Foto: Comma Pictures/Finlands Turistkontor Foto: Comma Pictures/Finlands Turistkontor
Foto: Comma Pictures/Finlands Turistkontor Foto: Comma Pictures/Finlands Turistkontor Vis mer


  • Gå til hovedartikkelen for å avlegge din stemme om hvilket av disse stedene som representerer din drømmeferie til storbyen.
  • [Ugjyldig objekt (NAV)]


    Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer