BILDER: VM i kroppsmaling

Fra 16. til 22. juli kan du oppleve utrolig kroppskunst i Østerrike.

Foto: World Bodypainting Festival
Foto: World Bodypainting Festival Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er 10-årsjubileum for verdensmesterskapet i kroppsmaling i sommer. Konkurransen går av stabelen i byen Seeboden i Østerrike.

Se bilder fra VM i kroppsmaling her...

Kunstnere fra over 40 forskjellige land vil delta i årets konkurranse, som begynner med innledende runder, før finalene avholdes fra 20 til 22 juli.

Malerne blir gitt to temaer å arbeide ut ifra. I år er temaene "år 2525" og "Kaos vs. Kontroll". Videre er det tre forskjellige hovedkategorier av kunstarten: pensel og svamp, air brush og spesialeffekter. I tillegg kommer en klasse med "fluoro awards", som blir holdt på natten og viser maling i flouriserende lys.

I år blir det også avholdt en konkurranse i ansiktsmaling med temaet "drømmer og illusjoner". Priser til beste modell blir også gitt.

Du kan også oppleve andre ting enn kropps- og ansiktsmaling om du ønsker å reise til Seeboden og VM i kroppsmaling i juli. Organiserte turer til Wien, strikkhopping og sykkelturer i fjellet er noen av de andre tingene du kan bli med på. Det arrangeres også workshops for deg som ønsker å lære kunsten. På kveldene holdes det show, kåringer og fester.

Et spennende alternativ for sommerferien.

Vi sjekket flybilletter til Wien fra Oslo Gardermoen. Flere selskaper flyr på de aktuelle datoene og prisene begynner på 3000 kroner tur/retur med Czech Airlines hvis du reiser den 16. og kommer tilbake 22. juli.

Se bilder fra VM i kroppsmaling her...

Mer informasjon finner du på hjemmesiden: www. bodypainting-festival.com