Bikinomoter verden rundt

Høsten henger over oss, men frykt ikke: Sommeren er allerede på plass i motehusenes ordrebøker - se bildene av hva du kan glede deg til på stranda til neste år.

I år fylte bikinien 60 år, men den todelte har vel aldri vært sprekere. Bikinimotene og litt mer tildekkede badevarianter viste seg også i år på motehusenes catwalker. Showene er over, her er bilder av bademoter fra hele verden.

>> Bademoter, London, New York, Milano og Madrid - her er bademotene for 2007

Hvitt, gull, pudderfarger, dyreprint og gult. Det er noen av stikkordene for sommerens badetøy - her representert med en variant fra Versace vist i Milano i høst.  Foto: Rex Features/Versace
Hvitt, gull, pudderfarger, dyreprint og gult. Det er noen av stikkordene for sommerens badetøy - her representert med en variant fra Versace vist i Milano i høst. Foto: Rex Features/Versace Vis mer


Hva bør du se etter?

Sommerens badetøy blir sannsynligvis preget av pastellfargede puddertoner og hvitt, med enkelte sprekere innslag i for eksempel dyreprint, fiolett og sort. Innslag av metall som gull og støvete sølv er også en hit. Snittene synes å være av alle slag, fra svært tildekkende badedrakter hos Chanel, til det nær avkledte fra for eksempel brasilianske Rosa Chá. Enkelte høye skjæringer, men også like mange nesten helt tildekkede hofteparti og hekker om du ønsker det. Mange satser på markerte midjer for jentene, og kortkorte shortser er fortsatt en slager. For gutta blir det også masser av korte shortser til sommeren, så det er ikke bare damene som må finne frem beinpressa i vinter for å se presentabel ut i smått tøy til sommeren.