Bestilling og priser

Crown of Scandinavia er én av to båter fra DFDS Seaways som pendler mellom Oslo og København.

Bestilling og priser
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Den andre båten, Queen of Scandinavia, skal pensjoneres til sommeren, til fordel for Pearl of Scandinavia.

16 timer på sjøen

DFDS Seaways er det eneste fergeselskapet som kan frakte deg fra Oslo til København. Båtene har daglige avganger både fra Oslo og København, med avreise klokken 17:00 begge steder. Du ankommer Oslo klokken 09:00, og København klokken 09:15. Båten bruker altså 16 timer på overfarten, men den stopper i Helsingborg både på tur til og fra København.

Bestill i god tid

Det finnes fire suiter av typen Commodore Suite på Crown of Scandinavia. Gjennom et helt år har Commodore Suite et gjennomsnittlig belegg på 80 prosent, med den største trafikken i månedene april-oktober. Dersom du ønsker å sikre deg en rederlugar, bør du bestille i god tid – DFDS Seaways anbefaler deg å bestille rundt fire uker i forveien.

Prisen for å leke reder

Det koster selvsagt noe mer å leke reder for en helg, enn det koster å reise på vanlig turistklasse. For et weekendcruise fredag-søndag i høysesongen (15. juni – 12. august) koster det 3.280 per person. Frokost to dager og en treretters middag samt ett koldtbord er inkludert i prisen. Kjøper du en weekendtur på turistklasselugar (på dekk 2) i samme periode, koster det 1.380 per person. Da er kun frokost inkludert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dersom du bruker båten som transportmiddel med en eller flere overnattinger på Kontinentet, blir turen dyrere. Dersom du reiser i høysesongen, koster rederlugaren 2.650 kroner per person én vei, med to personer i lugaren. Dette er likevel langt mindre enn du må betale for luksusrom på land – og her er du garantert havutsikt hele veien.