Bestille nå - eller vente?

Skal du bestille nå kan det være en god idé å bruke nettet!

Publisert

Stor pågang i januar – bruk nettet!

Januar måned er den store bookingmåneden! De aller fleste bestiller ferien i januar etter at å ha lest katalogene sammen med familien i juleferien. Dette medfører kun ett problem – lange telefonkøer. Det enkleste er som regel å komme gjennom tidlig om morgenen. Men er du ikke av typen som er glad i køer – bruk nettet!

Ha alternativene klare når du skal bestille! Enten du ringer for å foreta bestillingen, går i reisebyrået eller bruker nettet: Ha alltid en back-up plan. Ofte er det du ønsker deg allerede fullt. Skal du investere mye penger i en ferie, er det viktig å få plass på et sted du virkelig kunne tenke deg å bo.

Bestille nå eller vente?

Det store dilemmaet: Skal du bestille nå mens utvalget er på topp, eller skal du vente og satse på en restplass?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er ganske enkelt: Det vil alltid komme restplasser – som vil være mye billigere enn hva som er ført katalogpris. Oversikten finner du blant annet på DinSide. Spørsmålet blir kort og godt: Betyr kvaliteten eller prisen mest for deg? Har du bestemt deg for et reisemål du vil til, skal du ikke kjøpe uspesifisert. Hvis det er en av dine drømmer å oppleve et flott hotell med familien, bryter du med det som er kravene dine til ferien ved å gamble på uspesifiserte reiser. Sjansene for at de viktigste ukene i året ikke blir som forventet, er store! Er du derimot av den fleksible typen som bare vil av gårde for solens skyld og ikke bryr deg noe standard – vent! Det kommer billigturer til sommeren også – mest sannsynlig…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer