Beste sol- og storbykupp

Om du er ute etter sol og sand eller shopping og støv; her er ukens beste reisekjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Roma er rimelig fra Sverige.
Roma er rimelig fra Sverige. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Skoleferien har begynt, og opplevelseshungrige nordmenn søker bort og ut. Det betyr stort press på reiser, med dertil høye priser. Etter særdeles hyggelige priser i mai og første halvdel av juni, er det alltid like sørgelig å se hvordan prisene stiger etter hvert som sommeren spiser seg av gårde. Vi har likevel funnet fram til 20 rimelige reiser for deg som søker sol og varme, og 15 storbyreiser for deg som er ute etter shopping og storbystøv.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 27. juni. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Svenskene er billigst

Svenskene har billigere øl, vin og kjøtt – og gjennom store deler av året har de også billigere reiser. Selv om svenskene også merker presset av reisehungrige turister, er det noe rimeligere derfra. Billigste flyreise er fra Stockholm til Napoli og Roma – begge distansene selges for 1.684 norske kroner. Dette er med avreise førstkommende lørdag. Dersom du reiser over grensen og kan være parat på kortere varsel, er det selvsagt mulig å finne enda rimeligere reiser.

Beste pakketur med hotell inkludert, er en åttedagers tur til Korsika for 1.941 norske kroner.

 • Her finner du 20 rimelige svenskereiser
 • Ønsker du deg sol og strandferie, er det billigst til Tyrkia. Foto: Dag Yngve Dahle
  Ønsker du deg sol og strandferie, er det billigst til Tyrkia. Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer

  Tyrkia billigst fra Norge

  Fra Norge får du de billigste reisene til Tyrkia. Det er også hit langt de fleste restplassreisene går – som tyder på mindre etterspørsel etter reiser hit enn andre steder. Hva DinSides lesere synes om Tyrkia, kan du lese i denne artikkelen – og bare så det er sagt: Meningene er langt fra ensartede.

  Billigst fra Norge i skrivende stund er en ukestur til Antalya i Tyrkia med avreise fra Ålesund, for 2.199 kroner. Stort sett er det Oslo som troner på reisekupp-listene, så dette er noe ekstraordinært. Vi har samlet 20 rimelige sydenreiser, og her finner vi foruten Ålesund, både Trondheim, Bergen og Sandefjord representert.

 • Her er 20 rimelige norske reisekupp
 • Få fly og fem dager i Washington under 7.000 kroner. Foto: Washington DC Convention & Tourism Corporation
  Få fly og fem dager i Washington under 7.000 kroner. Foto: Washington DC Convention & Tourism Corporation Vis mer

  Storby fra 2.375,-

  For deg som ikke vil ligge på sand, men heller trave rundt på asfalt, har vi funnet fram til 15 rimelige storbyreiser. Her er alt fra weekendturer med hotell i Stockholm for 2.375 kroner, til en uke på hotell i Washington – med flyreisen inkludert – for 6.775 kroner.

 • Se 15 rimelige storbyreiser
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.