Best pris til Bangkok

Bestill i tide er omkvedet i denne ukens pristest. Billigst billett fant vi i Stockholm.

Leserne bestemte seg for Bangkok.
Foto: Kirsti van Hoegee
Leserne bestemte seg for Bangkok.
Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For skal du ut på langtur og destinasjonene befinner seg utenfor Europas grenser, ja, da bør du være ute måneder i forveien med bestillingen. I forrige ukes pristest spurte vi leserne hvilken destinasjon vi skulle pristeste. Ikke overraskende stemte flest lesere på Bangkok.

 • Gå til prisoversikten her.
 • Beklager, fullt!

  Vi bestemte oss for å bestille billetter til Bangkok den 2. oktober med hjemreise 16. oktober. Vi ringte salgskontorene til KLM og British Airways i Oslo, Stockholm og travle Frankfurt. Thaiair har lagt ut billettsalget til reisebyråene, vi ringte derfor til reisebyråer i Sverige og Norge. For utreisen fra Frankfurt valgte vi å sjekke Thaiairs egen onlinebooking. Vi sjekket også nettreisebyrået Expedia.com sine tilbud fra nevnte byer.

  - Beklager, økonomiklassebillettene er utsolgt, var svaret vi fikk da vi ringte flyselskapene i Tyskland.

  Prisene vi fikk oppgitt i Tyskland var langt høyere enn dem vi fant i Sverige og Norge. KLM og British Airways sier at trafikken fra Frankfurt til Bangkok er så stor at en bør bestille i god tid og i tillegg være fleksibel med utreisedatoene. Det var også tipsene vi fikk da vi ikke kom ut med de beste prisene med flyselskapene fra Oslo.

  Billigst

  Billigst oppgitt flypris fikk vi hos Expedia.com med Thaiair fra Stockholm. Her kostet billettene 5.931 kroner. Noe billigere var KLMs Stockholms-tilbud på kr 5.920, men på ønsket dato var det ingen ledige seter. Dermed faller valget vårt på norske Wikstrøm Reisers billetter med Thaiair: 7.020 kroner inklusive skatter og avgifter skal de ha for å skysse oss til Bangkok.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  For at det skal lønne seg å benytte Expedia.com sitt tilbud må vi finne tilslutningsreise til Stockholm som er rimeligere enn 1.089 kroner. Bussreise tur – retur Oslo Stockholm med Säfflebussen koster 500 kroner og bruker cirka 7 timer hver vei. Med mindre man har et ærend i Stockholm eller ser på svippturen dit som en ekstra ferie, kommer billettene fra Oslo ut som det mest fornuftige valget.

  På DinSide Reises I restplassoversikt selges charterreiser til Phuket fra 2.995 - vel og merke er ikke hotell inkludert i denne prisen. Star Tour er arrangør og avreisedagen er satt til 10. september.

  Se også andre pristester:

 • Billigst til Sydney.

 • Spar penger - kjøp billetten utenlands.
 • Mer Bangkoksnadder

  DinSide Reise har tidligere skrevet om Thailand og Bangkok.

 • Thailand i bilder

 • Se DinSide Reises store ferieguide til Thailand.
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.