Best på by'n i Oslo

På besøk i Oslo, men usikker på hvor du skal gå ut for å finne det ultimate utelivet? Vi gir deg oversikten over hva som er verdt å få med seg i hovedstaden.

Hvor går ferden i natt?
Hvor går ferden i natt?Vis mer

Det er trøkk ute på byen i Oslo. Hovedstaden er ved flere anledninger kåret til Nordens mest pulserende hva gjelder uteliv. Vi har tidligere silt ut hovedstadens ypperste 18441 TARGET="_top">restauranter og 15486 TARGET="_top">hoteller. Nå er altså tiden inne for en nattlig runde på byen. Her er våre tips - du velger etter interesser. God tur på byen!

For den desperate sjekkeren

Akkurat dumpet av dama? På desperat jakt etter en ny partner? Vi gir noen 19759 TARGET="_top">gode tips her.

For de over 40

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Har du ikke lyst til å gå på byen med fulle 20-åringer? Ute etter mennesker på din alder? Vi har samlet 19754 TARGET="_top">fire gode alternativer.

For den danseglade

I en storby finnes det utallige utesteder med dansegulv. Vi har valgt å trekke frem både de mer ”vanlige” og de med spesielle særtrekk, så her bør det være noe for enhver smak. Se vårt utvalg 19755 TARGET="_top">her.

For den lattermilde

Mest lyst til å gå på byen for å trimme lattermusklene? Her får du blant annet 19756 TARGET="_top">stand up på høyt nivå.

For homser og lesber

Frister byens homse- eller lesbesteder? Sjekk alternativene 19757 TARGET="_top">her.

For de kulturelle

En kulturell opplevelse? Sjekk hvilke steder vi har funnet 19758 TARGET="_top">her.

For den prisbevisste uten krav til kvalitet

Ofte kan det jo være slik at man ønsker å oppsøke de steder hvor kvantiteten prioriteres fremfor kvaliteten. 19753 TARGET="_top">Her er de bruneste pøbbene i byen.

For deg som aldri vil slutte

Er du blant dem som heller lever om natten og sover om dagen? Vi har satt sammen ruten på byen for deg som ikke vil gå glipp av noe! Sjekk 19760 TARGET="_top">vår partyrute.

For deg som er kjendiskåt

Spennende å treffe på kjendiser på byen? Vi har sett nærmere på hvilke steder du skal oppsøke 19761 TARGET="_top">her.

Adresser

Sjekk 19762 TARGET="_top">adressene til stedene vi har omtalt ved å klikke på linken.

Billig reise?

Er du på jakt etter en billig reise i siste liten? Ta en titt på vår kontinuerlig oppdaterte restplassoversikt. Hvis du er i tvil om hvor reisen bør gå, kan du sjekke lesernes egne anbefalinger og reisebrev i Din Reiseguide. Her kan du også selv gi karakterer på reisemål hvor du har vært. Om flyene går som de skal finner du ut i vårt nye verktøy, Fly i rute?