Best for sol og bad

Er du lei av regn, snø og lite dagslys, kan disse stedene være tingen.

Her er charteroperatørenes anbefalinger for deg som er på jakt etter sol og bad.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Star Tour – Thailand og Egypt

Thailand er en sikker vinner for deg som er på jakt etter sol og bad. Her er det garantert varmt, både i vann og på land. Nyt livet i tropene, shopp deg gal og la skredderen sy flunkende nytt festantrekk. Thailand blir stadig mer populært, og det begynner faktisk å bli vanskelig å oppdrive pakkereiser dit i vinter. En uke med to stjerners hotell på Phuket, Karon Beach koster fra kr 5.595.

Alternativt foreslår Star Tour en uke i Luxor, Egypt. Behagelig klima og gode bademuligheter kombineres med utflukter til historiske attraksjoner. For deg som er glad i dykking, eller eventuelt snorkling, frister Rødehavet. En uke koster fra kr 3.895.

Saga Solreiser – Gran Canaria

Bo en uke på Sagas eget hotell Riviera Marina, på stranden Playa del Cura. Området er kjent for å ha noen av Gran Canarias beste badebukter. Leilighetsanlegget ligger rett på stranden, og har de fleste fasiliteter. En uke koster kr 4.445.

Detur – Tunisia

Detur har ukentlige avganger til badebyen Sousse i Tunisia. Du bor på tre stjerners hotellet Dream Speach, som ligger idyllisk til på en egen strand. Alle bekvemmeligheter er i umiddelbar nærhet – hav, basseng, tyrkisk bad, shoppingmuligheter, restauranter. Turer går fra november til og med april, en uke får du fra kr 2.595.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ving – Mexico

Ving anbefaler en reise til Playa del Carmen på Yucatanhalvøya i Mexico. Playa del Carmen ligger rett sør for turistgiganten Cancun, men har ry på seg for å være langt mer stillferdig og trivelig. Perfekte strender, gode dykkermuligheter, og utflukter til historiske Maya-ruiner er stikkord her. Vi har matchet Cancun og Playa del Carmen mot Phuket - hvem som vant duellen kan du lese her. Ving anbefaler Hotell Porto Real, som med fire stjerner regnes for Playa del Carmens beste. To uker for to personer kommer på kr 28.890.

Apollo – Egypt

Gode strender i Mexico, Thailand og Sri Lanka, men aller best er det i Egypt, synes Apollo. Hurghada, med tindrende klart vann og hvite strender, anbefales for strandløvene. Vakkert på land, og kanskje enda flottere under vann – et paradis for dykkeinteresserte. En uke på Arabia Beach Resort (fire stjerners) får du for kr 4.500, to uker koster fra kr 6.000.