Berlin, Budapest eller Bodø? 200 kroner

200.000 billetter til 200 kroner. Slik feirer Norwegian seg selv.

Norwegian startet opp for to år siden i dag, og feirer jubileet med å selge 200.000 billetter til 200 kroner på to dager. Prisen gjelder enveisreiser. Juleshopping eller vinterreiser? Billettene selges for reiser i forkant og etterkant av julen.

Hit kan du reise

Til og fra disse reisemålene skal det finnes billetter til 200 kroner:

Alta, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim. I tillegg finnes det også jubileumsbilletter på reiser til og fra Berlin, Budapest, London, Malaga, Murcia, Praha og Stockholm.

Billettene er fordelt ut på de oppgitte rutene, og må bestilles 1. eller 2. september. De laveste prisene finnes kun på nett, bestiller du via telefon kommer et tillegg på 50 kroner. Prisene gjelder reiser mellom 22. november og 16. desember samt mellom 10. januar og 10. februar neste år. Du vil ikke finne billigbilletter på fredager, lørdager eller søndager.

- Vi regner med stort trøkk på nettsidene våre fra midnatt i natt, og ber publikum være tålmodige med oss, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian til DinSide dagen før tilbudet effektiviseres. Selskapet håper de får solgt mest mulig at disse billettene på disse to dagene, men kapasiteten på nettbestillingen kan bli avgjørende for utfallet. Allerede dagen før tilbudet sliter selskapet med overbelastning på nettsidene.

Spådde prispress

Med nykommeren Norwegian spådde vi prispress i flymarkedet om passasjerene sluttet opp om nykommeren - les mer i O herlige konkurranse. I ettertid kan vi se at det virkelig har skjedd - prisene på flygninger i og fra Norge har gått kraftig ned på disse to årene. Men fortsatt flyr Norwegian med store underskudd. Derfor gjelder anbefalingene fra den gang også nå: For fortsatt prispress i lufta, må vi som reiser kjøpe billetter der de er billigst, og slutte opp om nykommere i et tøft marked.

  • Om Norwegians oppstart - fra 2002