Ber folk holde seg innendørs

Fryktelig uvær rammer norske feriegjester i Arguineguin på Gran Canaria.

Ber folk holde seg innendørs
Publisert
Sist oppdatert

Arguineguin, Gran Canaria: Sent i går kveld sendte Ving varsel til sine gjester i Arguineguin om å holde seg innendørs mandag. Når du ser videoen litt lengre nede i saken vil du skjønne hvorfor.

Arguineguin, som ligger helt syd på Gran Canaria, er mest kjent for sitt behagelige og stabile klima. Hele året ligger temperaturen normalt mellom 20 og 25 grader.

Stedet er et populært feriemål for oss nordboere, og i tillegg har tusenvis av nordmenn slått seg ned her, enten fast eller deler av året.

Du kan lese mer om Arguineguin i denne artikkelen.

Ufyselige forhold nå

Her er meldingen reiseoperatøren Ving sendte i går kveld.
Her er meldingen reiseoperatøren Ving sendte i går kveld. Vis mer


Men at klimaet også kan være rimelig tøft, skal du snart få se et bevis på. Undertegnede befinner seg i området på ferie akkurat nå, og har ikke annet valg enn å holde seg innendørs. Utendørs ser det nå ut til å være farlig å bevege seg, med bølger som slår inn over gangveier, og løse gjenstander som fyker gjennom luften som prosjektiler.

I hele natt og i morgentimene har det blåst svært kraftig, det høljeregner, og i tillegg når sjøsprøyten helt opp til min leilighet som ligger i sjette etasje i Sunwing Resort. Tordenskrallene ljomer med stadig kortere mellomrom.

Som videoen under viser, virvler bord og stoler fra uterestauranten rundt som om de var laget av papir:


Les også: Den ukjente Kanariøya

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer