Beitostølen

Beitostølen var vert for arrangementet Top of the Mountain ved sesongavslutningen i fjor.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Skianlegget består av ni heiser og 17 bakker. I tillegg til aktivitetstibudene skjer det også andre ting på skistedet gjennom sesongen; det er scooterfestival til helgen, det er diverse kurs og mesterskap – og ValdresMarsjen i påsken.

Om det ikke er spesifisert noe annet, er prisene oppgitt per person.

Snowrafting

Raftingen foregår i egen trasé i skibakken. Dette arrangeres på bestilling, men man bør være 6-7 stykker i flåten. Dere sitter i en vanlig rafteflåte som brukes på vann, men som er konvertert til bruk på snø. Tre runder inngår i prisen.
Pris: 300 kroner.

Rumperally

Aking på rumperacer i skibakken. Arrangeres hver onsdag.
Pris: 50 kroner.

Snøhule/lavvo-tur

Dagstur med overnatting i snøhule dersom snøforholdene tillater det. Hvis det ikke er mulig å lage snøhule, benyttes lavvo. Mat inngår i prisen. Må forhåndsbestilles.
Pris: 450 kroner.

Skiseil-kurs

Halvdagerskurs i skiseil arrangeres et par ganger i løpet av sesongen. 20/1 og 24/2 – kontakt turistkontoret for mer informasjon. Det foregår innover fjellet, på toppen av skibakken, hvor det er ganske flatt. Ski med stålkanter anbefales, leie av skiseil inngår i prisen.
Pris: 500 kroner.

Kanefart

Hest og slede, dombjeller, fakler og solbærtoddy. Arrangeres hver tirsdag og torsdag på kveldstid – men kan også kjøre utenom oppsatte tider. Turen varer 45 minutter.
Pris: 150 for voksen, 100 for barn.

Hundeslede

Hundesledekjøring i løype. Turen varer 15-20 minutter. Arrangeres onsdager og torsdager.
Pris: 200 for voksen, 100 for barn.