Lekkert i lærbukser. Du kan delta med <i>din lærbukse</I> - det gjelder å overbevise lkalbefolkningen om at du har reist lengst for å vise frem benbekledningen din. <br />
<I>Foto:www.tiscover.com</I>
Lekkert i lærbukser. Du kan delta med din lærbukse - det gjelder å overbevise lkalbefolkningen om at du har reist lengst for å vise frem benbekledningen din.
Foto:www.tiscover.comVis mer

Begersvinging og lærbukser

For 18. gang arrangeres Lederhosen Festival i Østerrike.

Finn frem dine beste lærbukser og bli med på en av de mange kåringene i den tradisjonsrike lærbuksefestivalen i Windischgarten i Østerrike. Den første fredagen i august og i tre dager fremover er det lærbukser som står i fokus - og det er selvsagt innlagte sesjoner med begersvinginger underveis.

Miss Lederhosen

Har du et par lærbukser du mener hører hjemme på dette fesjået, kan du forsøke deg i konkurransenkategorien Den som har reist lengst for å vise frem buksene. Har du en stor gjeng med deg, kan dere stille i klassen Største gruppe i lærbukser. Kvinner har den unike muligheten til å bli kåret til Miss Lederhosen. Det hele blir akkompagnert av lokale musikere.

Boble

Parallelt med lærbuksefestivalen i Windischgarten, er det en utstilling og en parade hvor VWs folkevogner står i fokus. Her vil du finne den gamle bobla i alle varianter og farger.

(Turistinfo: Kurverband Windischgarstner Tal, Hauptstrasse 56, A-4580 Windischgarsten, tlf.: + 43 7562 5266)

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen