Bedre enn cruise

GRISEDYRT: En ukes cruise til 1,9 millioner kroner. Her er cruisene som får sommerens cruiseferie til å se ut som ferga til Strømstad.>>> SE CRUISENE: Bedre enn danskebåten

Cruise for en hver smak. Og noen har dyrere smak enn andre.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer

Bedre enn cruise

  1. Eventyrlig dyrt cruise


De tradisjonelle cruiselinjene har ikke lenger med seg bare folk med mer stål i banken enn i bicepsen. Flere av selskapene som for eksempel Royal Caribbean henvender seg nå til middelklassen og barnefamilien. Cruisene som selges gjennom Star Tour har barneprogrammer for barn helt ned i seksmånedersalderen og det er ikke tvil om hvem de vil ha med ombord. I dag regner man med at det koster rundt 1.000 kroner døgnet per person å dra på ferie.

Eventyrlig dyrt

Ettersom prisen på en cruisetur er omtrent den samme som den var for to decennier siden, risikerer du dermed å møte på naboene dine. Men ikke om du velger deg et skikkelig grisedyrt cruise som for eksempel en tur med Absinthe til Alaska som koster rundt 1,9 millioner dollar for en uke.

>>> SE CRUISENE: Bedre enn danskebåten

RELATERTE SAKER

I cruise og dus

Foto: Inga Holst Vis mer


MIDDELHAVSCRUISE: Blått hav, blå drinker og blått hår. Og heite handsome hunks og glamorøse destinasjoner. DinSide tester cruise.

Les mer

Cruisecontrol

Foto: Inga Holst Vis mer


BILDESPESIAL: Blått hår, blå drinker og casino, ja visst. Men nå skal 30 +-generasjonen ombord i cruiseskipene. Lar du deg lokke? Se bildene fra Royal Caribbeans cruiseskip Constellation.

Les mer

Nystylet danskebåt

Foto: Stena Line Vis mer


BILDESERIE: Stena Saga har pyntet seg. 60 millioner kostet sminken. Ta en sniktitt på ferga.

Les mer