Barnefamilien – terror på reise?

KOMMENTAR: Barnefamilier bør holde seg hjemme, eller i alle fall holde seg unna transport som setter dem i kontakt med andre. Skal dere fra Stavanger til Hammerfest? – Kjør bil. Fra Alta til Halden? – Ta buss! Kanskje bør barnefamiliene egentlig få reiseforbud?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Din mening

Er barnefamilier på reise topp eller terror? (Avsluttet)
Terror(62%) 328
Topp(38%) 201
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Innleggene i debatten under kommentaren Svartelistet med barn kan tyde på at mange mener barnefamilier på tur er ren terror mot andre. Eller rettere sagt; innleggene kan tyde på at det er en del mennesker i dette landet som har et svært anstrengt forhold til barnefamilier på tur, og som nok helst hadde sett alle fly, busser, tog og ellers alt av offentlige kommunikasjonsmidler merket med prangende skilt med ordlyden: REISENDE MED BARN FORBUDT.

Det hadde jo vært fint. Da kunne alle landets gretne gamle gubber få ha eksempelvis flyene for seg selv, slik at det hadde blitt helt stille og ingen hadde plaget hverandre med utenomsnakk og tomme høflighetsfraser. Da hadde man i stor grad sluppet unna faren for å komme i kontakt med fremmede, og man hadde kanskje sluppet de plagsomt smilende ansiktene til barn og foreldre også – for det kan jo ikke være tvil om at i alle fall det sistnevnte er ganske slitsomt dersom du er en gretten gammel gubbe …


Hva er det egentlig med barn og barnefamilier som er så ubeskrivelig ufordragelig at man helst skulle ønske portforbud for denne befolkningsgruppen etter endt arbeidstid; for det er også et forslag vi har blitt forespeilet den siste tiden. Barnevognterrorister, som debattanten kaller dem, burde skjønne at de bør holde seg unna offentlige plasser, butikker og handlegater i helger og på ettermiddagstid. Dere er jo i veien for gretne gubber som er mye viktigere enn dere og som har mye viktigere ærender enn dere, kan dere ikke skjønne det??

Hva er det egentlig med barn og barnefamilier som er så ille at de i enkeltes øyne bør forbys å opptre på eksempelvis fly og restauranter?

  • De er kanskje flere i flokk som ser ut til å ha det hyggelig sammen? FY skamme seg!

  • De ler kanskje og har det morsomt? FYSJameg!

  • De gir hverandre klemmer og ser ut til å bry seg om hverandre? ISJ og usj!

  • Barna oppsøker kontakt med andre, som utrolig nok ser ut til å hygge seg med kontakten? FY og fy!
Det er klart at slike aspekter gjør at denne befolkningsgruppen, som for øvrig utgjør en ikke så ubetydelig andel av Norges befolkning, bør bli fradømt retten til å oppholde seg på offentlige steder. Slik kan de gretne gamle gubbene boltre seg på fly og restauranter alene, man blir utsatt for minimalt med latter, man slipper å komme i kontakt med andre mennesker så lett, og man slipper lett passiar og utenomsnakk som ikke har noen betydning for dagens egentlige viktige gjøremål. Det er viktig å samle tanker og handlinger om det som virkelig har noe å si i livet, og der er i tilfelle man reiser med fly, å komme seg raskest mulig fra A til B. Og i tilfelle man er på restaurant og spiser; å stille sultfølelsen.

Så barnefamilier: Hold dere hjemme, ikke reis, ikke smil, ikke le, ikke grin, ikke snakk med hverandre og ikke snakk med fremmede. Det er de gretne gamle gubbene som er viktige her i verden og som har fortrinnsrett på flyreiser, restaurantbesøk og ellers å nyte godt av det som finnes av offentlige kommunikasjonsmidler og andre tilbud til befolkningen!

Så får vi bare håpe det er noen igjen til å skape verdier i dette samfunnet når de samme gubbene skal gå av med pensjon ...


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!