Barer for seriøse fyllefanter...

Noen steder reiser du kun for å drikke!

Noen steder reiser du for å spise, andre steder for å danse og del i utelivet. På stedene under reiser du stort sett for en ting - å drikke! Det er nettstedet trazzler.com som har funnet frem til serverigsstedene uten grenser.

Shotting på Joe's Garage, Lagos, Portugal

Lagos er en gammel maritim by, men i disse dager er den mest kjent for sitt uteliv, hvor engelsk er et mer utstrakt språk enn portugisisk og ølet flyter ut i de små timer. Det mest fuktige av alle disse stedene er Joe's Garage.

Med beliggenhet midt på Algarvekysten, en ev Europas mest populære feriedestinasjoner, er byen velsignet med mye sol året rundt og flotte strender. Men sentrum i Lagos handler for det meste om å feste. I hvert fall når solen har gått ned. Da fylles barene opp og diskotekene pumper hele natten.

Reiser du innom Joe’s, vildu garantert treffe en svirbror eller 200.

På nett: Joe's Garage

Her får du gule og røde kort på byen - du vil ikke få rødt...

Bli kvitt fyllesyken i Dewey, Delaware, USA


Ingenting kurerer en skikkelig fyllesyke som en Bloody Mary (eller to) på den legendariske Starboard-bar på Dewey Beach på østkysten av USA. Den lille staten Delaware er kjent for sin fine natur, mens baren er mest kjent for karer i åpne Hawaii-skjorter og damer i teeny-weeny bikini. En ganske rølpete sammensetning av svette mennesker møter opp rundt brunsj, da en Bloody Mary bestående av 300 ingredienser blir servert og er hovedattraksjonen i forsamlingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maten er også god. Sett en liten “edge” på fyllesyken din og prøv en av de mange sterke sausene på menyen, sammen med populære crab cackes. De smaker til og med godt når du er klinkende edru.

På nett: The Starboard Bar

Advarer mot Tokyos bardistrikt...

Bli sausa på Balmer’s Hostel, Interlaken, Sveits

Klokken er 10 på kvelden i Balmer's Herberge Hostel, det eldste motellet i Sveits, og du har akkurat rundet av din andre happy hour for dagen på motellets Metro Bar and Café.

Pass deg for disse når du går på byen i Oslo

Ute på den gigantiske flatskjermen spilles det World Cup kamper i fotball, og folkemassen går helt bananas. Ikke uventet, gjør du det også. Så er det tid for én til. Hvis du klarer å holde deg borte fra drikkingen, befinner Balemer’s seg midt i de sveitsiske alpene, og er et fantastisk sted for ande utendørsaktiviteter enn å drikke på terrassen.

På nett: Balmer's Hostel