Bare for ekte rockere

Mer rocka enn dette blir det neppe. Iron Maiden åpner hotell i London, og det er bare for musikere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rock'n'rollere vil få gode dager på det nye luksushotellet som Iron Maiden og deres management skal åpne i London.

Her vil minibarene være gjemt inni gigantiske høyttalere, det vil være en kinosal i kjelleren der filmer om musikklegender vil vises, baren er åpen 24 timer i døgnet, og stjernene kan boltre seg i boblebadet på takterrassen, skriver Timesonline.co.uk.

Hotellet, som vil koste rundt 65 millioner kroner å bygge, åpner i april. Det er Iron Maiden og deres management som sammen med nattklubbeieren Mark Fuller skal gjøre stedet til det foretrukne for alle musikkstjernene som er innom London i forbindelse med konserter, albuminnspillinger osv.

Hotellet, som skal hete Sanctum Soho, skal bare ha 30 rom. Det vil være streng bevoktning for å hindre at paparazzier og andre plager gjestene.

En natt vil koste fra 150 pund (cirka 1.500 kr) til rundt 500 pund (rundt 5.000 kr) for suiten, som heter naked luxe.

Ingen tv-kasting

Utagerende oppførsel á la tv-kasting ut vinduene, blir imidlertid ikke tolerert. Men så har også musikerne en roligere oppførsel i dag en for noen tiår siden.

Det passer sikkert Iron Maidens medlemmer bra. For til tross for at de er et av verdens største rockeband, er gjengen i dag ganske rolig. Ifølge Timesonline.co.uk liker sanger Bruce Dickinson å fekte når han ikke jobber som flykaptein. Trommeslager Nicko McBrain foretrekker å spille golf på fritiden. Gitarist Dave Murray skal en gang ha klaget på et hotell som spilte Black Sabbaths musikk i heisen.

Ikke alle musikere er like skikkelige som Iron Maiden. Den britiske sangeren Amy Winehouse har matet skandalepressen med mange gode historier i det siste, og damen har selvsagt ødelagt hotellrom også. Hun hadde en heftig krangel med mannen sin på hotellrommet på luksushotellet The Sanderson i London. Skadene kom på over 95.000 kroner. En hotellansatt fortalte den britiske tabloidavisen Sunday Mirror at det var helt kaos på rommet, og blod på alle veggene.

Les flere historier om hvor stjernene gikk bananas her

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!