Bærbar børst!

Fra bærbar bardisk til oppblåsbar pub- man kan få det utroligste i reiseformat. Essensielt til afterski?>> Ni "nødvendigheter" til afterskien ...


Afterski er egentlig et underlig fenomen; man trenger seg sammen tettere enn høns i hønsehus på små, harry bevertningssteder, man lukter ille og ser etter en stund verre ut enn ille. Når kvelden er over, fortsetter slalomkjøringa hele veien hjem, muligens avbrutt av et og annet ublidt og "uventet" møte med grøfta eller et feilplassert tre ...

DIN MENING

Hva er viktigst med afterskien? (Avsluttet)
Stemningen(63%) 120
Drikkevarene(29%) 55
Musikken(8%) 16
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Dette er selvsagt den usofistikerte versjonen av afterski. Det finnes andre og mer sobre måter å tilbringe tiden utenfor bakken på; kanskje i din helt egne, sammenleggbare bar, eller i din egne, oppblåsbare pub?

Vi har funnet ni "nødvendigheter" til afterskien. Dette er imidlertid produkter som kan nytes og benyttes uavhengig av sesong og reisemål; hovedsaken er at dette er portable, bærbare og reisevennlige alternativer til tørste sjeler.

>> Ni "nødvendigheter" til afterskien ...


I forbindelse med publiseringen av en pristest på heiskort i norske skisenter, spurte vi leserne hva som er viktigst, når det skal velges skisenter. 13 prosent svarte afterskien, 26 prosent svarte kostnadene, og 61 prosent svarte beliggenheten (du kan se artikkelen og avstemningen her.)

Relaterte artikler:

Syndig i Saalbach: DinSide tester Europas villeste afterski!
Et strålende farvel: Sesongavslutning i Hemsedal mai 2004
TEST DEG SELV: Skibølle i faresonen?
TEST DEG SELV: Screaming orgasm - kan du ditt drinkekart?