Badeliv verden rundt

Mørke kvelder og kalde dager - hvorfor ikke nyte litt deilig strandliv isteden?

Kaldt, norsk badevann.
Foto: Lasse Sørlie Foto: Lasse Sørlie
Kaldt, norsk badevann.
Foto: Lasse Sørlie Foto: Lasse Sørlie Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
På bassengkanten på Bali.
Foto: Osmund Stray Foto: Osmund Stray
På bassengkanten på Bali.
Foto: Osmund Stray Foto: Osmund Stray Vis mer

Med årets mørkeste dager bak oss, er det på tide å igjen la seg friste av hva neste år kan bringe med seg. Vi gir deg bilder fra deilig strandliv verden rundt. Fra dampende hete aftenbad på Bali via forfriskende franske stup til iskaldt sommervann langs norskekysten. Her er noen av bildene som frister oss til å lete frem bikinien i år.

Badeengler

På vår strandrundtur beveger vi oss over hele verden. Fra hjemlig sommerhav med frosne badeengler og glade danske feriegjester. Vi stuper ut i varmere farvann i Frankrike, ser på solnedgangen på Samos, går på tidevannsstrender på Jersey og solbader under parasoller i Tyrkia. Riktig eksotisk blir det når vi oppsøker det hete rødehavet, ser turkis badevann og palmer i Mexico, ryggsekkturister som går i land på Koh Samui, reisende som slanger seg ved bassengkanten på Bali og en baby som koser seg i sanden på Seychellene. Langt av gårde drar vi for å finne de kritthvite strendene på Whitehaven Beach i Australia - av mange kåret til verdens flotteste strand. Fra samme del av verden besøker vi også verdens største sandøy, Frasier Island, og blir med på sykkeltur på ensomme lavastrender utenfor Auckland.

 • Her er bildene: Ta frem badebuksene og solbrillene og bli med på strandrundtur.
 • Mer om strender

 • Her er Europas beste strender.

 • Amerikanernes egne strandfavoritter.

 • Verdens fineste strand - lesernes heteste strandtips.

 • Kanariøyenes beste strender.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.