Av med klærne, gutter

BILDESPESIAL: Nå skal karene av med klærne. Og vi jentene gleder oss vilt til å se dem i smått og vått på stranda i sommer.

Brasiliansk og følgelig ikke det minste redd for å gå i smått, trangt og fargesprakende. Badebukse fra brasilianske Rosa Cha.

Foto: Mat Szwajkos/Getty Images/All Over Press Foto: Mat Szwajkos/Getty Images/All Over Press
Brasiliansk og følgelig ikke det minste redd for å gå i smått, trangt og fargesprakende. Badebukse fra brasilianske Rosa Cha.

Foto: Mat Szwajkos/Getty Images/All Over Press Foto: Mat Szwajkos/Getty Images/All Over Press Vis mer

Av med klærne, gutter

  1. Kulest på stranda i sommer


Faren min hadde en slags rødrutete badebukse. Den brukte han gjennom hele 70- og 80-tallet. Jeg tror moren min en dag klippet den i stykker.

I dag er det ikke en eneste designer som ikke har badebukser i sommerkolleksjonene. Girorgio Armani og Roberto Cavalli, si! Ralph Lauren og Hugo Boss, hele gjengen har hvert sitt utvalg av badetøy for menn i sommerkolleksjonene sine. Og som ikke det var nok, finnes en rekke badetøysprodusenter som har spesialisert seg på strandklær for menn.

Det er ikke lenger bare damene som er opptatt av hva de har på seg på stranda. Også gutta er opptatt av stil og trend på stranda.

If you've got it, flaunt it!


Selv om utvalget har blitt betydelig større, så har badebuksene blitt desto mindre. For sommeren 2006 later det til at her er staket ut to retninger: en retning for de vågale, der badebuksene er små og trange, og en annen for de litt mer bluferdige, der det handler om bukser til knærne. De samme farger og mønster gjelder derimot begge stiler.

I tillegg har det dukket opp mye på tilbehørsfronten. Mennene blir i like stor grad en målgruppe når det lages tilbehør som smykker, sko og bager. De av karene som har hang til å være like kul på stranda som i byen, går lysere tider i møte - bokstavelig talt. Og vi jentene kan nesten ikke vente ...

>>> BILDESPESIAL: Se sommerens badebukser

RELATERTE ARTIKLER:

Bærbar børst

Av med klærne, gutter


TØRST: Fra bærbar bar til oppblåsbar pub - man kan få det utroligste i reiseformat.

Les mer

Itsy bitsy bikini

 Foto: Victoria's Secret
Foto: Victoria's Secret Vis mer


HOT I HAVET: Maxi, mini, perler og paisley. Sjekk årets bikinimote.

Les mer

Storfin brillemote

Av med klærne, gutter


BILDESPESIAL: Pilot, retro og glam. Årets solbriller kan nesten ikke bli for store.

Les mer